Οι Spice Girls επέστρεψαν!

Με πολλές επιτυχίες και μια τρελή σκηνογραφία, οι Emma, Geri, Mel B και Mel C κέρδισαν τους οπαδούς στην πρώτη συναυλία του Tour Spice World.

Οι Spice Girls ξεκίνησαν επίσημα το «Spice World Tour», μια περιοδεία επανένωσης για τις Mel B, Mel C, Geri και Emma που είναι και πάλι μαζί μετά από 7+ χρόνια.

Στη πρώτη συναυλία του τους στο Croke Park στο Δουβλίνο, τα κορίτσια τραγούδησαν όλες τις επιτυχίες τους, συμπεριλαμβανομένων των singles από το πρώτο άλμπουμ Spice όπως το Wannabe και το 2 Become 1. Η Victoria Beckham δεν συμμετείχε στο reunion. «Εύχομαι στα κορίτσια όλη την επιτυχία. Είμαι βέβαιη ότι αυτή η περιοδεία θα είναι καταπληκτική. Θα είμαι για πάντα μια Spice Girl», δήλωσε η Posh Spice, που τώρα επικεντρώνεται στη νέα της ζωή ως επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας

Δείτε μερικά βίντεο:

Μετά τη διάλυση τους το 2000 – και λίγο μετά την αποχώρηση της Geri Halliwell – οι Spice Girls επέστρεψαν και πάλι στη σκηνή με την παγκόσμια περιοδεία τους το 2007-2008 και στη συνέχεια τραγούδησαν για μια ακόμα φορά στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012.

Πηγή : HIT CHANNEL