Οι ONIRAMA επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη παρέα με τον Κώστα Μακεδόνα


Ένα νέο, νοσταλγικό και ατμοσφαιρικό τραγούδι, παρουσιάζουν οι ONIRAMA, σε συνεργασία με τον Κώστα Μακεδόνα και μας…προσκαλούν να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη!

Το «Επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη», γεμάτο αναμνήσεις και συναισθήματα αποτελεί ένα τραγούδι φόρο-τιμής στην «πατρίδα» τους, εκεί όπου δημιουργήθηκαν οι ONIRAMA και έκανε τα πρώτα βήματα της καλλιτεχνικής πορείας του ο Κώστας Μακεδόνας, το οποίο αποτυπώνει το ταξίδι και τον γλυκό ρομαντισμό της επιστροφής στην πόλη απ’ όπου ξεκίνησαν όλα.

Το ντουέτο με τον Κώστα Μακεδόνα περιλαμβάνεται στον επετειακό δίσκο των ONIRAMA, “Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους, που κυκλοφορεί σε όλα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων, τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες, από τη Minos EMI / Universal σε παραγωγή YOLO Music.

Ακούστε ολόκληρο το album “Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους” στο YouTube: https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_kp7lGe9MBvql77aekuTvKxVNOo5Is3JVU

Βρείτε όλα τα τραγούδια του album σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://Onirama.lnk.to/AnthologioGiaMikrousKaiMegalous

Εδώ θα βρείτε όλα τα τραγούδια του album σε wav & mp3https://umusic.box.com/s/qg9gygq1rj4cd5j4u8hg0xairubg1zjt