Οι One Direction γιορτάζουν 10 χρόνια από την δημιουργία τους!


ΟΙ ONE DIRECTION ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΝ 10Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥΣ!

Στις 23 Ιουλίου οι fans των One Direction παγκοσμίως γιορτάζουν την 10η επέτειο από την δημιουργία του συγκροτήματος.

Προς εορτασμό της συγκεκριμένης μέρας, θα δημιουργηθεί ένα ολοκαίνουριο 1D website, ένα εορταστικό βίντεο ειδικά φτιαγμένο για τους fans τους καθώς και διαδραστικές playlists σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η ιστοσελίδα που θα δημιουργηθεί στις 23 Ιουλίου θα είναι μία μοναδική και διαφορετική εμπειρία για όλους τους fans της μπάντας. Το site θα “διηγείται” την ιστορία του group από την πρώτη audition μέχρι και το ξεκίνημα του διαλείμματός τους. Θα φιλοξενεί ένα αρχείο από music videos, artwork, τηλεοπτικές εμφανίσεις, backstage και σπάνιο υλικό.

Επιπλέον οι fans θα έχουν την ευκαιρία μέσω του site  να δημιουργούν playlists που θα είναι εξατομικευμένες ανάλογα με το τι έχουν ήδη δει και χρησιμοποιήσει στην ιστοσελίδα.

Ένα ολοκαίνουριο επετειακό βίντεο θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου και θα μας θυμίσει τις καλύτερες στιγμές του συγκροτήματος. Από την δημιουργία τους στο X Factor μέχρι την κυκλοφορία του single τους “History”, θα περιλαμβάνει στιγμιότυπα από βίντεο κλιπ, live εμφανίσεις, backstage υλικό και φυσικά την μοναδική και ιδιαίτερη σχέση με τους fans τους. 

Αναδιαμορφωμένα EPs θα κυκλοφορήσουν στις ψηφιακές πλατφόρμες με σπάνιο υλικό, remixes, live ηχογραφήσεις και acoustic versions.

Επίσης θα ανανεωθούν οι ψηφιακές playlists των One Direction και πολλά άλλα.

Οι One Direction είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο έχοντας πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 21 δισεκατομμύρια streams στις ψηφιακές πλατφόρμες. Μόνο το 2019, το συγκρότημα σημείωσε 3.6 δισεκατομμύρια streams. Το κανάλι τους στο YouTube έχει πάνω από 31 εκατομμύρια subscribers και πάνω από 10 δισεκατομμύρια views. Έχουν 38 εκατομμύρια likes στην σελίδα τους στο Facebook, 30.3 εκατομμύρια Twitter followers και 17.6  εκατομμύρια Instagram followers. 

 H μπάντα έχει κερδίσει σχεδόν 200 βραβεία συμπεριλαμβανομένου 7 BRIT Awards, 4 MTV Music Awards, 6 Billboard Music Awards, 7 American Music Awards και 28 Kids Choice Awards. Μετά την κυκλοφορία του album τους “FOUR”, οι One Direction έγιναν το πρώτο συγκρότημα που και οι 4 πρώτοι δίσκοι τους πήγαν κατευθείαν στο Νο1 του Billboard 200. Στην Αγγλία 4 δίσκοι και 4 singles τους έχουν φτάσει στην κορυφή των charts, με κάθε κυκλοφορία τους να γίνεται πλατινένια (“Up All Night” 3 x πλατινένιο, “Take Me Home” 3 x πλατινένιο, “Midnight Memories” 3 x πλατινένιο, “FOUR” 2 x πλατινένιο, “Made In The AM”  πλατινένιο)