Οι ναύλοι της Emirates θα κάνουν τα φθινοπωρινά ταξίδια πιο δελεαστικά


Οι Κύπριοι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τους ειδικούςναύλουςγια Σιγκαπούρη, Γιοχάνεσμπουργκ, Μαλέ, Σεϋχέλλες, Πεκίνο και για πολλούς άλλους συναρπαστικούς προορισμούς

Αυτό το φθινόπωρο,η Emirates προσφέρει τη δυνατότητα στους Κυπρίους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν νέους κόσμους και δημοφιλείς προορισμούς σε οικονομικές τιμές τόσοστην Οικονομική Θέση όσο και στη ΔιακεκριμένηΘέση. Κάντε κράτηση τώρα μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, επωφεληθείτε από τους ειδικούς ναύλους και απολαύστε νέες εμπειρίες και πολιτισμούς σε περισσότερους από πέντε προορισμούς σε όλο το δίκτυο της Emirates με αυτές τις προσφορές.

Επεκτείνετε το καλοκαίρι σας ταξιδεύοντας στις ηλιόλουστες παραλίες του Ινδικού Ωκεανού, απολαύστε μια περιπέτεια στην Αυστραλία ή ψωνίστε και εξερευνήστε τις πόλεις της Άπω Ανατολής. Η προσφορά τηςEmirates ισχύει για κρατήσεις μεταξύ 5 και 20 Σεπτεμβρίου για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 10 Σεπτεμβρίου και 17 Δεκεμβρίου 2019.

Η προσφορά περιλαμβάνει πτήση μετ’ επιστροφής για την Σιγκαπούρη με 868 Ευρώ στην Οικονομική Θέση και 2.409 Ευρώ στη Διακεκριμένη Θέση, για το Γιοχάνεσμπουργκ με 882 Ευρώ στην Οικονομική Θέση και 2.355 Ευρώ στη Διακεκριμένη Θέση, για το Μάλε με 882 Ευρώ στην Οικονομική Θέση και 2.872 Ευρώ στη Διακεκριμένη Θέσηενώ για το Πεκίνο οι ταξιδιώτες της Διακεκριμένης Θέσης μπορούν να πετάξουν με 2.888 Ευρώ.

Πετάξτε καλύτερα με την Emirates απολαμβάνοντας μια βραβευμένη και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία σε όλες τις Θέσεις. Όλοι οι πελάτες σε όλες τις κατηγορίες καμπίνας έχουν πρόσβαση σε έως και 4.500 κανάλια ψυχαγωγίαςχάρη στο σύστημαice της Emirates, όπου απολαμβάνουν από τις πιο πρόσφατες ταινίες μέχρι τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική και παιχνίδια. Στο πλαίσιο της εμπειρίας της Emirates, οι πελάτες απολαμβάνουν επίσης δωρεάν ποτά και τοπικά εμπνευσμένα γεύματα, καθώς και τη φημισμένη φιλοξενία του πολύ-πολιτισμικού πληρώματος καμπίνας της αεροπορικής εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος από την Κύπρο. Η Emirates προσφέρει επίσης αποσκευές μέχρι 35kg στηνΟικονομική θέση, 40kg στην ΔιακεκριμένηΘέση και 50kg στην Πρώτη Θέση.

Για να κλείσετε την επόμενη πτήση σας με την Emirates, επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.emirates.com.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.