Οι Κύπριοι γύρισαν την πλάτη σε «Big Brother» και «Bachelor» – Στην πρώτη θέση το «The Voice»

Ποιες εκπομπές βλέπουμε στην πρώτη 25αδα της εβδομάδας που πέρασε;

Η νέα τηλεοπτική σεζόν δεν πρόλαβε καλά καλά να αρχίσει και ήδη είχαμε πολλά ευτράπελα, αποκαλύψεις και δυσάρεστες εξελίξεις όσον αφορά τα reality shows που ξεκίνησαν αυτό το μήνα. Συγκεκριμένα, το Κυπριακό κοινό φαίνεται πως γύρισε τη πλάτη στην trash – ίλα που μεταφέρουν τα reality που περίμεναν αρκετοί με ανυπομονησία, Big Brother και Bachelor, τα οποία για κακή τους τύχη δεν εμφανίζονται καν στη λίστα με τις πρώτες 25 εκπομπές της περασμένη εβδομάδας (14-20/09). Εμ, θα μου πεις, πόσο κάρβουνο να αντέξει ο άνθρωπος;

Στην πρώτη θέση της 25άδας βλέπουμε το «The Voice of Greece» με ποσοστό που φτάνει στα 30,6%, ενώ στον ANT1 φαίνεται πως  έχουν ένα λόγο περισσότερο να χαμογελούν αφού η 2η και η 3η θέση τους ανήκει με την πρεμιέρα του «Casa De Mikel» να αγγίζει το 28,2% και η τηλεοπτική σειρά «Εσύ στον κόσμο σου» αγγίζει το 19,6%.

Το OMEGA, επίσης δεν φάνηκε απαρατήρητο αφού ο «Τροχός της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, το «Fars Attack» με τον Χάρη Αριστίδου και το «GNTM3», έδωσαν στον κανάλια μια δυνατή εμφάνιση στην 25άδα της περασμένης εβδομάδας.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα:

Πηγή : philenews.com