Οι κορυφαίοι της Eurolife για το 2023


Σε μια λαμπερή βραδιά, η Eurolife βράβευσε τους κορυφαίους της Ασφαλιστικούς Συμβούλους και Διευθυντές Ομάδων. Πρόκειται για τους ανθρώπους που έθεσαν ψηλά τον πήχη κατά τη διάρκεια του 2023 και έτυχαν καθολικής αναγνώρισης για τις επιδόσεις και την εργατικότητά τους.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Eurolife, Λούης Ποχάνης, τόνισε στο χαιρετισμό του ότι το Συγκρότημα επενδύει ολοένα και περισσότερο στους ανθρώπους του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «η δουλειά που κάνετε δεν αποτυπώνεται μόνο στην ικανοποίηση των πελατών αλλά και στα οικονομικά αποτελέσματα της Eurolife και του Συγκροτήματος. Η Eurolife είναι μια κερδοφόρα ασφαλιστική, σε κάθε έτος λειτουργίας της, με δείκτη φερεγγυότητας πέραν του 200% και με συνεισφορά άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ στα ετήσια κέρδη του Συγκροτήματος».

Η Γενική Διευθύντρια της Eurolife, Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη, επισήμανε ότι η κινητήριος δύναμη του Οργανισμού και το μεγαλύτερό του περιουσιακό στοιχείο είναι το ανθρώπινο του δίκτυο, το οποίο διακρίνεται για τον επαγγελματισμό, την εμπειρία του και την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που προσφέρει. «Σ’ αυτό οφείλεται η δυνατή σχέση που διαχρονικά έχουμε κτίσει με την κοινωνία και μας έχει καθιερώσει ως την ηγέτιδα Eταιρεία στον ασφαλιστικό τομέα. Αυτή είναι η Eurolife! Εξυπηρετεί περισσότερους από 140.000 πελάτες σε ατομική και ομαδική βάση και το μερίδιο αγοράς της στα ασφάλιστρα κλάδου ζωής και υγείας ετήσιας ανανέωσης ανέρχεται στο 27,3%», σημείωσε.

Η Διευθύντρια Πωλήσεων της Eurolife, Καίτη Χαμπάκη, ευχαρίστησε το Δίκτυο Πωλήσεων για την δέσμευση του στην Εταιρεία και τα εκπληκτικά αποτελέσματα του 2023 και εξέφρασε το σεβασμό και την εκτίμησή της στις οικογένειές τους, που τους στηρίζουν καθημερινά στο δρόμο προς την επιτυχία. «Η δική μας πορεία για ένα καλύτερο αύριο είναι συνυφασμένη με τον άνθρωπο και αποστολή μας είναι να τον εξυπηρετούμε, να δίνουμε λύσεις στις ανάγκες του, προοπτικές για την υλοποίηση των ονείρων του και να προσθέτουμε αξία σε κάθε σχέση» κατέληξε.

Οι τρείς κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Εταιρείας που βραβεύτηκαν είναι:

  1. Γαβριέλλα Διομήδους
  2. Θεόδωρος Λιπέρτης
  3. Άντρος Αντρέου

Oι κορυφαίοι Διευθυντές Δικτύου που βραβεύτηκαν (Top Manager Award) είναι:

  1. Πανίκος Μιχαηλίδης – 1ος  Eurolife Τοp Manager
  2. Γιώργος Ζαντιώτης – 2ος Eurolife Top Manager
  3. Πηνελόπη Στυλιανού -Top Team Manager

Οι κορυφαίοι Διευθυντές σε νέα ετησιοποιημένα ασφάλιστρα προσωπικής παραγωγής είναι:

  1. Αντρέας Διονυσίου
  2. Αντρέας Σακκάς
  3. Πανίκος Μιχαηλίδης

Οι καθιερωμένες βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν σε νυκτερινό χώρο της Λεμεσού, την Παρασκευή 17 Μαΐου, σε μια μοναδική βραδιά με συγκίνηση, περηφάνια, ενθουσιασμό και με αποκορύφωμα τη διασκέδαση με την Ελληνίδα τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα να χαρίζει μοναδικές στιγμές στους προσκεκλημένους.