Οι καλλιτέχνες & οι επιτυχίες της Panik «σάρωσαν» στα MAD Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ


Οι καλλιτέχνες και οι επιτυχίες της Panik Entertainment Group κυριάρχησαν, για ακόμα μία χρονιά, στα μοναδικά μουσικά βραβεία της Ελλάδας, κερδίζοντας σε 9 από τις 16 κατηγορίες των MAD Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ. Παράλληλα, οι Panik Artists έκλεψαν τις εντυπώσεις και γνώρισαν την αποθέωση με τις on stage εμφανίσεις τους.

Τον χορό των βραβεύσεων για την Panik άνοιξε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έγραψε ιστορία στα MAD Video Music Awards, καθώς έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης εδώ και 10 χρόνια που αποσπά 3 βραβεία στην ίδια διοργάνωση. Συγκεκριμένα, κέρδισε τα βραβεία Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης ΠοπViral Τραγούδι Της Χρονιάς για το «El Telephone» και Video Της Χρονιάς για τη version του «El Tepephone» με τους FY, Mente Fuerte, Tranno, Bobito και Ayman.

Συνέχεια στις βραβεύσεις για την Panik έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που συνέχισε το προσωπικό του σερί στα MAD Video Music Awards, καθώς για 4η συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το βραβείο Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης Adult (Λαϊκό). Παράλληλα, απέσπασε και δεύτερο βραβείο, καθώς ο πολυπλατινένιος δίσκος «22» κέρδισε το Album Της Χρονιάς.

Ακολούθησαν οι MEΛΙSSES, οι οποίες πραγματοποίησαν ακόμα ένα ρεκόρ, καθώς αναδείχθηκαν Καλύτερο Γκρουπ για 10η φορά στην ιστορία των MAD Video Music Awards, εκ των οποίων οι 8 είναι σερί. Επίσης, o frontman του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας, κατέκτησε το βραβείο Καλύτερη Μπαλάντα για το «Αν».

Τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Κακοσαίος, ένας καλλιτέχνης που «γεννήθηκε» μέσα από την Panik και τον ανέδειξε ως τον πιο hot της γενιάς του και πρόπερσι ανακηρύχθηκε καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος, που κέρδισε το βραβείο Καλύτερο Λαϊκό για το «Κάνε Μας Τη Χάρη».

Οι βραβεύσεις για την Panik ολοκληρώθηκαν με την Jospehine, η οποία «έκλεισε» τη φετινή διοργάνωση με προσωπικό ρεκόρ, καθώς με το «Τηλέφωνο» αναδείχθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά νικήτρια στην κατηγορία Καλύτερο Video Ποπ.

Παρόντες στη λαμπερή βραδιά ήταν οι συνιδρυτές της Panik, Πάρις Κασιδόκωστας – Λάτσης και Γιώργος Αρσενάκος, οι άνθρωποι που την δημιούργησαν το 2011 και την έχουν καταστήσει ηγέτιδα δύναμη και no1 ανεξάρτητη ελληνική δισκογραφική εταιρεία, καθώς και όλα τα στελέχη της Panik.

Παράλληλα, οι καλλιτέχνες της Panik Entertainment Group «μάγεψαν» το κοινό κι απέσπασαν θερμό χειροκρότημα, κάνοντας επί σκηνής μοναδικές εμφανίσεις κι ανατρεπτικές συνεργασίες.