Οι Backstreet Boys επανενώθηκαν διαδικτυακά

Νοσταλγία για τη δεκαετία του 1990 σκόρπισαν οι Backstreet Boys.

Οι Backstreet Boys επανασυνδέθηκαν διαδικτυακά και ερμήνευσαν την επιτυχία τους «I Want It That Way» του 1999 από τα σπίτια τους σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ.

Η εμφάνιση του αμερικανικού συγκροτήματος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «The iHeart Living Room Concert for America» που παρουσιάστηκε από το Fox και το iHeart.

Τα μέλη του συγκροτήματος ηχογράφησαν ξεχωριστά τα αποσπάσματά τους, τα οποία ενώθηκαν σε μία εντυπωσιακή ερμηνεία.

Οι AJ McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Kevin Richardson και Brian Littrell τραγούδησαν για τους θεατές την επιτυχία τους και σκόρπισαν νοσταλγία για τη δεκαετία του 1990.

View this post on Instagram

Tell me why…

A post shared by Backstreet Boys (@backstreetboys) on

Στο βίντεο εμφανίστηκαν και τα παιδιά του Richardson που τον βοήθησαν στα ντραμς και την κιθάρα. Ενώ ο Carter τραγουδούσε δίπλα στην πισίνα, ο γιος του έκανε μία σύντομη εμφάνιση.

Το show είχε διάρκεια μίας ώρας και οικοδεσπότης ήταν ο Elton John.

Προβλήθηκαν επίσης ερμηνείες από διάφορους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι Shawn Mendes και Camila Cabello, Mariah Carey, Dave Grohl, Sam Smith, Alicia Keys και άλλοι.

Στόχος ήταν η συγκέντρωση δωρεών για τις οργανώσεις Feeding America και First Responders Children’s Foundation, που βοηθούν οικογένειες που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Πηγή : Hit channel