Ο Βαλάντης έκανε τατουάζ στο κεφάλι live στην κάμερα! (Photos)


Κατάφερε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί τόσο με τα τραγούδια του όσο και με το ιδιαίτερο στυλ που μας συστήθηκε, ο λόγος για τον Βαλάντη που συνεχίζει με τον ίδιο αυθόρμητο χαρακτήρα να απολαμβάνει τις στιγμές του.

Πριν από λίγες μέρες ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και προσκάλεσε τον Βαλάντη σε τηλεοπτική συνέντευξη για τις ανάγκες της εκπομπής “Με το καλημέρα” με την Χριστίνα Λαμπίρη.

Ο δημοσιογράφος τηλεφώνησε τον Βαλάντη ώστε να συνεννοηθούν για τις λεπτομέρειες του γυρίσματος και την στιγμή εκείνη τύχαινε να βρίσκονται και οι δυο στο Thessaloniki convention tattoo, ο πρώτος για ρεπορτάζ και ο δεύτερος ως λάτρης της παραπάνω τέχνης.

Δεν άργησε να ληφθεί η απόφαση για να κάνουν το γύρισμα στον συγκεκριμένο χώρο και την στιγμή που ο Βαλάντης θα “χτυπούσε” το δεύτερο tattoo στο κεφάλι του. Η κάμερα στήθηκε, το φως της κάμερας άναψε και όπως οι φωτογραφίες μαρτυρούν, συνέντευξη και τατουάζ γίνανε τον ίδιο χρόνο σε μια συνέντευξη που κυριολεκτικά τα είχε όλα.

Αυτή την περίοδο ο Βαλάντης συνεχίζει τις εμφανίσεις του με την Χριστίνα Κολέτσα στην νύφη του Θερμαϊκού, κλέβοντας τα σχόλια και τις κριτικές με όσα παρουσιάζουν.