Ο Troye Sivan είναι ένας «Rager teenager!»


Ο Troye Sivan αφιερώνει ένα τραγούδι στον εαυτό του.

Ο Troye Sivan κυκλοφορεί το single «Rager teenager!», ένα ακόμα τραγούδι από το επερχόμενο EP του «I A Dream».

Το «Rager teenager!» έρχεται μετά την αξιοσημείωτη επιτυχία που γνώρισε ο 25χρονος καλλιτέχνης με το τραγούδι «Easy», το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 11 εκατομμύρια streams παγκοσμίως μέσα στην πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του, τον προηγούμενο μήνα, ενώ εμφανίστηκε σε 43 από τις λίστες «New Music Friday» του Spotify σε όλο τον κόσμο.

«Αυτό το τραγούδι είναι αφιερωμένο στον εαυτό μου», δηλώνει ο Troye Sivan για το «Rager teenager!».

Ο Troye Sivan γύρισε μόνος του σε καραντίνα στη Μελβούρνη το music video που συνοδεύει το «Rager teenager!», έχοντας επιμεληθεί τόσο τη σκηνοθεσία όσο και την παραγωγή.

Το clip είναι ένα σταθερό μονοπλάνο στο οποίο παρακολουθούμε τον τραγουδιστή να βρίσκεται μέσα σε μια άδεια μπανιέρα και να τραγουδά το κομμάτι. Καθώς το video προχωρά, το πρόσωπο του Sivan παραμορφώνεται με τη χρήση οπτικών εφέ.

Ο Troye Sivan μίλησε για το νέο του EP στη σειρά εκπομπών «At Home With» του Zane Lowe στο Apple Music.

«Δεν πήγα με τη σκέψη ότι θα έγραφα ένα άλμπουμ. Έκανα ένα EP γιατί περνούσα πολλά και έπρεπε να αρχίσω να γράφω», είπε.

«Δεν ήξερα ότι αυτό το EP είναι ένα τόσο περίεργο μικρό πράγμα που όλα αυτά τα τραγούδια ακούγονται πολύ διαφορετικά το ένα από το άλλο. Και νομίζω ότι ο συνδετικός κρίκος είναι ότι ένιωθα πως έπρεπε να γράψω εκείνη την ημέρα», εξήγησε.

Το EP «I A Dream» του Troye Sivan θα κυκλοφορήσει από την Capitol Records / Universal Music στις 21 Αυγούστου.

Πηγή : hit-channel.com