Ο Τόλης Βοσκόπουλος ξεσηκώνει την Αθήνα – Δείτε φωτογραφίες από τα ξέφρενα γλέντια!

Η νυχτερινή Αθήνα υποκλίνεται στον ανεπανάληπτο Τόλη Βοσκόπουλο και η επιτυχία συνεχίζεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη στο Βaraonda.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου παρέα με την Λένα Αλκαίου και τη Ζωή Παπαδοπούλου διασκέδασαν με τις μεγάλες επιτυχίες της μακρόχρονης καριέρας του ανεπανάληπτου Τόλη Βοσκόπουλου που καθηλώνει με τις ερμηνείες του με όπλα δυνατά, τη φωνή και την παρουσία του. Δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε και να χειροκροτούν, ενώ δεν παρέλειψαν να τον επισκεφθούν στο καμαρίνι του και να τον συγχαρούν και από κοντά.

Το ίδιο βράδυ σε διπλανό τραπέζι βρέθηκε και η αγαπημένη του φίλη Αλέκα Κανελλίδου όπου απόλαυσε το ερμηνευτικό πάθος του μοναδικού Τόλη Βοσκόπουλου και η οποία δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να ερμηνεύσει την αγαπημένη επιτυχία “Μια περιπέτεια” την οποία και του αφιέρωσε.

Στο Baraonda, φέρνει την προσωπική του ιστορία, γραμμένη με εκατοντάδες τραγούδια, για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή. Γιατί εντέλει ο Τόλης Βοσκόπουλος αυτήν τραγουδάει, από καρδιάς. Συμμετέχει ο Νίκος Νομικός. Ένας τραγουδιστής με σπάνιες επιλεγμένες εμφανίσεις σ΄ ένα πρόγραμμα με καλά τραγούδια τα όποια ερμηνεύει με τρυφερότητα και νοσταλγία. Την παρέα τους πλαισιώνει και η Φραντζέσκα Μιχαήλ.

Στο πρόγραμμα, την καλλιτεχνική διεύθυνση υπογράφει ο δεξιοτέχνης Μανώλης Καραντίνης.

Αυτό τον χειμώνα, η καρδιά της νυχτερινής Αθήνας, ξαναχτυπά, από την 1η Δεκεμβρίου κάθε Τρίτη και Τετάρτη στο Baraonda.

Baraonda
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 6441778