«Ό, τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο


Πρεμιέρα Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 22.15 στο OMEGA

Ξεχωριστοί καλεσμένοι σε μία μοναδική μουσική βραδιά

Το «Ό,τι αγαπώ» με επίκεντρο τα μεγάλα τραγούδια, μια υπέροχη παρέα και με ιδανικό οικοδεσπότη τον Γιάννη Μπέζο κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 22:15, στο OMEGA. Μια εκπομπή από καρδιάς, μια εκπομπή με πολύ μεράκι και με αγάπη για την μουσική που μας επιφυλάσσει τα καλύτερα.

Επιλέγοντας  αγαπημένους του ανθρώπους και κάποιες από τις διαχρονικές επιτυχίες που θεωρεί μοναδικές, ο Γιάννης Μπέζος, καταθέτει το προσωπικό του «Ό,τι αγαπώ» και εμμένοντας στη λογική ότι το καλό τραγούδι δεν έχει ηλικία, μας χαρίζει ένα διαφορετικό Σαββατόβραδο.

Στο φιλόξενο και ζεστό στέκι του, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Ρένια Λουιζίδου, η Κατερίνα Λέχου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Τζένη Μπότση, η Νάντια Μπουλέ και η Μαριάννα Πολυχρονίδη , σε χαλαρή διάθεση, με τους μαγικούς ήχους της μουσικής συντροφιά, ανταλλάσσουν σκέψεις και πειράγματα απολαμβάνοντας ξεχωριστές στιγμές.

Με την Δήμητρα Παπαδοπούλου να σκορπάει τη χαρά, να ξεσηκώνει τους πάντες, κάνοντας μάλιστα και ένα απρόσμενο ντουέτο με τον Γιάννη Μπέζο, αποδεικνύοντας και τις φωνητικές της δυνατότητες, με την Νάντια Μπουλέ και τη Μαριάννα Πολυχρονίδη σε ιδιαίτερες ερμηνείες και με την Κατερίνα Λέχου, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, την Ρένια Λουιζίδου και την Τζένη Μπότση να μοιράζονται μουσικές και όχι μόνο προτιμήσεις και ιστορίες.

Μαζί τους, τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, ο Πάνος Παπαϊωάννου, η Μυρτώ Βασιλείου και η Μαρία Αλαμανή – Ναθαναηλίδου μας κερδίζουν με τις υπέροχες φωνές τους.

Μοναδικές μελωδίες που ‘γίναν ιστορία, ξεχωριστοί καλεσμένοι και ζεστή ατμόσφαιρα σε μια εκπομπή που γίνεται κοινή ανάσα με τους τηλεθεατές.

«Ό, τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο

Πρεμιέρα Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 22.15 στο OMEGA