Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Στράτο Τζώρτζογλου, τη Σοφία Μαριόλα και την Ελένη Βουλγαράκη

hdrpl

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 22:15, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα έρχονται στο «AFTER DARK» με τον Θέμη Γεωργαντά και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Μοιράζονται την ιδιαίτερη γνωριμία τους, τους ενδοιασμούς που ένιωσαν στην αρχή, αλλά  και την πρώτη πολύ σημαντική συνάντηση της Σοφίας με τον γιο του Στράτου, τον Αλκιβιάδη. Το αγαπημένο ζευγάρι μιλά για τον αληθινό έρωτα εν έτη 2021 και αποκαλύπτει στον Θέμη, αν σκοπεύει να μεγαλώσει την οικογένεια με ένα ακόμα μέλος. 

Φυσικά, δεν παραλείπουν να σχολιάσουν το επίκαιρο κίνημα #MeToo και μιλούν για τις δικές τους, προσωπικές εμπειρίες. Ο Στράτος μιλάει, επίσης, για το θάνατο της μητέρας του, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση του με το κλάμα. 

Η βραδιά συνεχίζεται και στο εξομολογητήριο γίνονται τα καλύτερα. Ο Στράτος και η Σοφία παίρνουν τη θέση του Θέμη στην καρέκλα του «Εξομολογητή» και κάνουν ερωτήσεις μεταξύ τους. Ρωτούν όλα όσα θα ήθελαν να μάθουν, ο ένας για τον άλλο και διεκδικούν μια θέση στο Πάνθεον του «AFTER DARK». Άραγε θα τους αρέσουν οι απαντήσεις που θα λάβουν;

Την εκπομπή κλείνει η ανεπανάληπτη Ελένη Βουλγαράκη, η οποία δε διστάζει καθόλου να απαντήσει στις καυτές ερωτήσεις του εξομολογητηρίου. Εύστροφη και ετοιμόλογη, λύνει όλες τις απορίες του Θέμη, από το αν θεωρεί τον εαυτό της κουτσομπόλα μέχρι το αν έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση.

Κάθε Παρασκευή… After Dark και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό!