Ο The Weeknd μπαίνει στον κόσμο του anime για το video του «Snowchild»


Με ένα διαφορετικό τρόπο διηγείται ο The Weeknd την ιστορία του «Snowchild».

Ο The Weeknd μπαίνει στον κόσμο του anime για τις ανάγκες του music video για το τραγούδι «Snowchild».

Πρόκειται για ένα από τα τραγούδια που συνθέτουν το νέο άλμπουμ «After Hours» του χαρισματικού καλλιτέχνη, το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη Μαρτίου από τις XO / Republic Records / Universal Music και κατέκτησε την κορυφή σε περισσότερες από 20 χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, ο Καναδός και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μέσα από τους στίχους του «Snowchild» ο The Weeknd κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν του και μιλά για τη γρήγορη άνοδό του στο μουσικό προσκήνιο και για τις κακές συνήθειες που είχε κάποτε, όπως η χρήση ναρκωτικών.

Ο ίδιος ο τίτλος του «Snowchild» είναι μια αναφορά σε μια από τις ορολογίες που χρησιμοποιούν οι χρήστες ουσιών για την κοκαΐνη.

 

View this post on Instagram

 

snowchild link In bio

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

Παρότι στα παλαιότερα τραγούδια του, όπως το «The Morning» από το mixtape «House of Balloons» του 2011, ο Καναδός καλλιτέχνης είχε μιλήσει για το όνειρό του να ακολουθήσει καριέρα στη μουσική στην Καλιφόρνια, όμως το «Snowchild» αφηγείται μια διαφορετική ιστορία.

Ο The Weeknd εκφράζει την επιθυμία του να επιστρέψει εκεί από όπου ξεκίνησε, χωρίς να είναι πια ξεμυαλισμένος από το όνειρο της επιτυχίας.

Χαρακτηριστική είναι και η αντίθεση στους στίχους μεταξύ του «The Morning» και του «Snowchild», με τον Abel να τραγουδά στο πρώτο κομμάτι ότι «έφυγε το πρωί» για κυνηγήσει την επιτυχία, ενώ τώρα τραγουδά ότι «επιστρέφει νύχτα».

Την παραγωγή του video για το «Snowchild» ανέλαβε το πρώτο anime studio στην Ιαπωνία με Μαύρους ιδιοκτήτες, το D’ART Shtajio. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού παρακολουθούμε υπό anime πρίσμα μια αναδρομή στα προηγούμενα music videos του The Weeknd.

Πηγή : hit-channel.com