Ο «ΤΑΛΩΣ» γιορτάζει 22 χρόνια δράσης και δημιουργίας Με γεύμα και εκπαίδευση ευχαρίστησε το προσωπικό του ο Δρ Μιχαηλίδης


Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός «ΤΑΛΩΣ» γιόρτασε την 1η Σεπτεμβρίου τα 22α γενέθλια του. 

Ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού, Δρ Αλέξανδρος Μιχαηλίδης έγραψε σε μήνυμα του: 

«Ο Οργανισμός μας, στα 22 αυτά χρόνια έχει προσφέρει πολλά στην Έρευνα και την Ανάπτυξη στηρίζοντας και βοηθώντας τις κυπριακές επιχειρήσεις. 

22 χρόνια μιας ανηφορικής πορείας ξεπερνώντας εμπόδια δύσκολα, σχεδόν καταστροφικά, όπως το κούρεμα του 2013, βρίσκουν τον Οργανισμό μας να ατενίζει καινούργιες κορυφές.

Οι πολλές και μεγάλες επιτυχίες μας σε τοπικό αλλά κυρίως σε ευρωπαϊκό επίπεδο μας δίνουν δύναμη, προσθέτουν εμπειρίες και δημιουργούν νέες προοπτικές για να κατακτήσουμε νέες κορυφές.

Όμως, κανένα από τα επιτεύγματα μας και κανένα από τα όνειρα μας, δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αν δε με πλαισίωναν στην πορεία αυτή οι συνάδελφοι μου. Τους ευχαριστώ όλους μαζί ως μια ικανότατη και πετυχημένη ομάδα αλλά και τον καθένα χωριστά ως ξεχωριστή μονάδα που διέθεσαν τα χρόνια τους για την ανοδική αυτή πορεία.»

Ο Δρ Μιχαηλίδης παρέθεσε γεύμα στο προσωπικό του Οργανισμού με την ευκαιρία των γενεθλίων και θέλοντας να τους ευχαριστεί για την άοκνη και συνεχή προσπάθεια τους για την πρόοδο και ευημερία του Οργανισμού. 

Σε συνέχεια του εορταστικού κλίματος το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του «ΤΑΛΩΣ» διοργάνωσε σεμινάριο, σε συνεργασία με την εταιρεία Conicon και εκπαιδευτή τον κ Γιαννάκη Μουζούρη με θέμα: Ετοιμασία και Εφαρμογή Επιχειρησιακών Σχεδίων. 

Οι συναντήσεις αυτές του προσωπικού ενίσχυσαν το ευχάριστο κλίμα που υπήρχε και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για ακόμα πιο αρμονική συνεργασία για συνέχιση της ανοδικής πορείας του Οργανισμού.