Ο Σύνδεσμος Φίλων του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου” τιμά τη Γιορτή της Μητέρας


  • Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα «Μητρότητα και Oφέλη του Μητρικού Θηλασμού» 
  • Charity Direct μια κοινωνική προσφορά της CYTA, CABLENET και EPIC

H Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας είναι μέρα εορτασμού της μητρότητας, της μητρικής σχέσης και της τεράστιας σημασίας που έχει στη ζωή του κάθε ανθρώπου η μητέρα.  

Ο Σύνδεσμος Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου” τιμά τη Γιορτή της Μητέρας με ένα ξεχωριστό FACEBOOK LIVE EVENT, την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 στις 19:00, με θέμα “Μητρότητα και τα Οφέλη του Μητρικού Θηλασμού”. Η διαδικτυακή εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου” – https://www.facebook.com/centerforpreventivepaediatrics , την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

  • Φωτεινή Τσιρίδου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου”
  • Δρ. Αργύρης Αργυρίου, Πρόεδρος του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου” 
  • Ουρανία Κολοκοτρώνη, Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Μητρικού Θηλασμού “Δώρο Ζωής” 
  • Δήμητρα Τσαγκαράκη, Γραμματέας Συμβουλίου Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Birth Forward” Κύπρου 

Η Φωτεινή Τσιρίδου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου”, σε δηλώσεις της ανέφερε: «Αυτή την ξεχωριστή μέρα τιμούμε τη Μητέρα και συζητάμε για την προστασία της μητρότητας και τα οφέλη του μητρικού θηλασμού»

Ο Δρ. Αργύρης Αργυρίου, Πρόεδρος του Κέντρου δήλωσε: «Η προσφορά του Συνδέσμου Φίλων του Κέντρου γίνεται ακόμα πιο μεγάλη, γνωρίζοντας πως εν καιρώ πανδημίας οι εκδηλώσεις για οικονομική στήριξη, γίνονται με μεγάλες δυσκολίες. Ευχαριστώ τον Σύνδεσμο και ιδιαίτερα την Πρόεδρο του Δ.Σ. Φωτεινή Τσιρίδου για τη θαυμάσια ιδέα να τιμήσουν τη Γιορτή της Μητέρας και να ενισχύσουν το έργο του Κέντρου».

Παράλληλα, το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου” και με τη στήριξη των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών CYTA, CABLENET και EPIC, στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς, έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία CHARITY DIRECT για περίοδο 6 μηνών, όπου ο καθένας μπορεί να στηρίξει με μια μικρή εισφορά το Κέντρο.

 Στέλνοντας μήνυμα στο 7060 και γράφοντας:  

CPP κενό 1 για εισφορά 1 ευρώ 

CPP κενό 3 για εισφορά 3 ευρώ 

CPP κενό 5 για εισφορά 5 ευρώ 

βοηθάτε όλοι στο έργο του Κέντρου και στην ενίσχυση των ανιχνευτικών του προγραμμάτων που προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις εγκύους μητέρες και νεογνά. 

Την εκδήλωση στηρίζουν ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μητρικού Θηλασμού «Δώρο Ζωής», Birth Forward- Cyprus, BlackBook Agency, Phil. Andreou Digital Printing Services, Inspired Family Fun και SoEasy Stores. Χορηγοί επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, Beautiful People και Love FM Διαδικτυακός χορηγός: MC Digital Media Group