Ο Στέλιος Λεγάκης οπτικοποιεί το ολοκαίνουργιο τραγούδι


Ο ταλαντούχος Στέλιος Λεγάκης οπτικοποιεί το ολοκαίνουργιο τραγούδι του, με ένα έξυπνο music video σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου!

Αυτό το καλοκαίρι ο Στέλιος Λεγάκης έρχεται να “μας τρελάνει” με το δικό του φρέσκο ήχο και με νέες εμφανίσεις στο πλευρό της μίας και μοναδικής Καίτης Γαρμπή από 24 Ιουνίου στο Cabaret at Romeo!

Το ολοκαίνουργιο video clip για το “Μ’ Έχεις Τρελάνει” του Στέλιου Λεγάκη κυκλοφορεί από την Panik Records σε σκηνοθεσία του μοναδικού Γιάννη Παπαδάκου!

Πριν από τέσσερα χρόνια που ο Στέλιος Λεγάκης έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο talent show “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” ως παιδί μουσικό-φαινόμενο που ξεσήκωνε τα πλήθη με το ταλέντο του, ξεκινώντας επίσημα την μουσική του καριέρα με την Panik Records, για να κυκλοφορήσει το πρώτο δικό του τραγούδι, “Σαν Μαχαίρι” σε ηλικία 15 ετών!

Σήμερα, όντας πλέον 18, ο Στέλιος Λεγάκης κυκλοφορεί στο τέλος του Ιούνη το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ, με τα δικά του νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια και με τραγούδια που του χάρισαν καταξιωμένοι δημιουργοί όπως ο Στέλιος Ρόκκος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Stan!

Το debut album του Στέλιου Λεγάκη με τίτλο “18”, σηματοδοτεί την ενηλικίωση του ταλαντούχου καλλιτέχνη ηλικιακά και καλλιτεχνικά!

Τον απολαμβάνουμε στο ολοκαίνουργιο και πολύ έξυπνο music video για το “Μ’ Έχεις Τρελάνει”!

Κυκλοφορεί από την Panik Records!