Ο Σταύρος Ζαννετίδης έπιασε τον στόχο! Έχασε πάνω από 107 κιλά και χρίστηκε Slimmer of the Year 2023 της The 1:1 Diet για το 2023.

Processed with VSCO with al1 preset

Χάρη στη δημοφιλή δίαιτα The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, εκατοντάδες άτομα ξεφορτώθηκαν το περιττό βάρος που τους ταλαιπωρούσε για χρόνια!

Τα τελευταία χρόνια, δεν είναι μία και δύο, αλλά πολλές οι περιπτώσεις των ανθρώπων, που άφησαν πίσω τους ένα παρελθόν με δεκάδες ή ακόμη και εκατοντάδες περιττά κιλά από τα οποία αγωνίζονταν για χρόνια να απαλλαγούν και πλέον χαίρονται την κάθε στιγμή με αέρα ανανέωσης και αυτοπεποίθησης. Και όλα αυτά χάρη στη δημοφιλή δίαιτα The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, η οποία παράλληλα με την εγγυημένη απώλεια βάρους, χαρίζει  ευεξία, τονώνει την αυτοπεποίθηση και ασφαλώς οδηγεί σε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.

Ανάμεσα στις πολυάριθμες περιπτώσεις των ανθρώπων στην Κύπρο που πέτυχαν τον στόχο τους για την απώλεια του περιττού βάρους τους, μέσω της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, υπήρξαν και αυτοί, οι οποίοι έλαμψαν με το ιδιαίτερο παράδειγμά τους, ξεχώρισαν για την εξαιρετική προσπάθεια και την επιμονή τους στο ταξίδι για την ανακάλυψη του καλύτερού τους εαυτού και τελικά έζησαν και ζουν το θαύμα σαν να βγήκαν από κάποιο παραμύθι, όπως αυτό της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων. Από αυτό το παραμύθι ήταν εμπνευσμένο και το θέμα της λαμπερής γιορτής που διοργανώθηκε από τη The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Κύπρου, το Σαββατόβραδο της 18ης Φεβρουαρίου 2023, στο ξενοδοχείο Coral Beach Hotel and Resort στην Πάφο. Παρουσιαστές της ξεχωριστής αυτής βραδιάς, με τίτλο «Το Ταξίδι στη Χώρα της 1:1» ήταν ο Νικόλας Ιωαννίδης και η Μαρία Ονησιφόρου

Η καταπληκτική αυτή εκδήλωση επικεντρωνόταν κυρίως στην επιβράβευση συνολικά 11 συνανθρώπων μας που κατάφεραν κυριολεκτικά να μεταμορφωθούν και να αλλάξουν τη ζωή τους με την The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, διεκδικώντας επάξια ως φιναλίστ τον πολυπόθητο τίτλο του Slimmer of the Year 2023, καθώς και άλλους συναρπαστικούς τίτλους και δώρα. Πρόκειται για άτομα τα οποία λόγω βάρους, πέρα από το αισθητικό κομμάτι, αντιμετώπιζαν και σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, υπνική άπνοια, καρδιακές παθήσεις, διαβήτη και διάφορα κινητικά προβλήματα. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις των ατόμων τα οποία κατάφεραν να χάσουν πάνω από 100 κιλά, αλλά και εκείνων των ατόμων που μετά την απώλεια του περιττού τους βάρους, έχουν διατηρήσει το νέο, υγιές βάρος τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, δίχως τις δυσάρεστες αυξομειώσεις. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το συνολικό βάρος που έχασαν οι 11 φιναλίστ της φετινής εκδήλωσης, ανήλθε στα 547 κιλά. 

Ασφαλώς, ένας ήταν ο μεγάλος νικητής που εξασφάλισε τον τίτλο του Slimmer of the Year 2023, μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία που διεξήχθη και ήταν ανοιχτή για το κοινό. Πρόκειται για τον Σταύρο Ζαννετίδη, 29 ετών. Ο Σταύρος, ο οποίος κατάφερε να χάσει το εντυπωσιακό βάρος των 107,4 ολόκληρων κιλών, δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή του για το επίτευγμά του, τονίζοντας ότι η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan μπορεί να βοηθήσει τον καθένα να πετύχει έναν τέτοιο καταπληκτικό στόχο και αποδεικνύοντας πως με τη σωστή βοήθεια και καθοδήγηση, αλλά και τη θέληση του ίδιου του ανθρώπου, μπορούν να συμβούν και θαύματα. Ο Σταύρος ευχαρίστησε ολόκληρη την ομάδα της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan και ιδιαίτερα τη Σύμβουλό του Mima Douglas, χωρίς τους οποίους, όπως υπογράμμισε, δεν θα βρισκόταν εδώ σήμερα.

Όπως ο ίδιος εξομολογείται, το υπερβολικό βάρος είχε επιπτώσεις στην υγεία του, καθώς του προκάλεσε επικίνδυνα υψηλή αρτηριακή πίεση. Ο ίδιος ο 29χρονος τονίζει: «οι προσπάθειες ήταν ατελείωτες και η σκέψη πως ήμουν εγκλωβισμένος σε ένα σώμα που δεν ήθελα και δεν είχα λύση, μου έγινε εμμονή. Μέχρι που ξεκίνησα το πρόγραμμα της The 1:1 Diet. Έχασα 107.4 κιλά. Κατάφερα να ακολουθήσω το πρόγραμμα αδιάλειπτα». Ο ίδιος δεν κρύβει ταυτόχρονα το γεγονός ότι υπήρξαν πολλές φορές που σκέφτηκε να εγκαταλείψει τις προσπάθειές του, αλλά, όπως υπογραμμίζει, οι συζητήσεις με τη Σύμβουλό του Mima Douglas ήταν πέρα για πέρα σωτήριες για την προσπάθειά του και έτσι έπαιρνε δύναμη για να συνεχίσει, μέχρι να φτάσει στον δικό του στόχο. «Πολλοί λένε ότι δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Όταν έχεις μαζί σου τα σωστά άτομα για να σε βοηθήσουν, πριν το καταλάβεις έχεις πετύχει το στόχο σου και μπορείς να βάλεις πλώρη για όσα ταξίδια θες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σταύρος.

Όσο για τη Mima, έγινε Σύμβουλος της 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan το 2011. Η ίδια έχει δηλώσει πως η απόφασή της αυτή δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς η επαφή της με τη The 1:1 Diet αποτέλεσε για την ίδια, μία ευεργετική επιλογή διατροφής, λόγω των προβλημάτων υγείας της. Η  Mima, πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 από την ηλικία των 9 χρονών ενώ έχει δώσει τη δική της μάχη με τον καρκίνο. Πρώτα η ίδια δοκίμασε επιτυχώς τη δημοφιλή δίαιτα και αυτό, όπως λέει χαρακτηριστικά, ήταν αρκετό ώστε να θελήσει να βοηθήσει από τη θέση της Συμβούλου πλέον και άλλους συνανθρώπους μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα υγείας, κυρίως λόγω περιττού βάρους. 

Οι άνθρωποι της The 1:1 Diet, ωστόσο, δεν έμειναν μόνο μέχρι εκεί, καθώς η επιβράβευση αφορούσε και άλλα άτομα. Έτσι, Winner of Maintainer of the Year 2023, στέφθηκε η Ιωάννα Μακαβέι, η οποία με τη βοήθεια της Συμβούλου της Nina James, κατάφερε με επιτυχία να διατηρήσει την απώλεια βάρους 40 κιλών για πάνω από ένα χρόνο. Η ίδια χαρακτηρίζει φανταστικό το Πρόγραμμα Συντήρησης της The 1:1 Diet, καθώς τώρα συνειδητά καταλαβαίνει, όπως λέει, πότε πεινάει πραγματικά και πότε όχι και προσθέτει: «Έχει ήδη περάσει ένας χρόνος και εξακολουθώ να διατηρώ τη διατροφή μου και το ιδανικό μου βάρος, γιατί τα οφέλη αξίζουν τον κόπο. Μετά από πολλά χρόνια απελπισίας, είμαι ευτυχισμένη και με αυτοπεποίθηση».

Winner of People’s Choice Award, βραβείο για το οποίο η ψηφοφορία διεξήχθη διαδικτυακά,  χρίστηκε ο Τάσος Αρμοστής που έχασε 68 κιλά. Ο 29χρονος εξομολογείται πως έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο, λόγω προβλημάτων υγείας που προέρχονταν από την παχυσαρκία, καθώς είχε ξεπεράσει τα 165 κιλά και στην ουσία ήταν εξαρτημένος από το φαγητό. Ο εφιάλτης του όμως τελείωσε από τη στιγμή που βρήκε τον δικό του Σύμβουλο, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και ακολούθησε αυτό το ταξίδι, μέχρι επιτέλους να οδηγήσει τον εαυτό του στην καλύτερη του εκδοχή.

Στα σημαντικά της βραδιάς, ήταν η δωρεά που έκανε η The 1:1 Diet στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) ύψους 5 χιλιάδων ευρώ. Πρόκειται για την τέταρτη δωρεά της εταιρείας προς τον σύνδεσμό, το συνολικό ποσό της οποίας ανέρχεται στις 20 χιλιάδες ευρώ. 

Τέλος, από τη λαμπερή βραδιά της 18ης Φεβρουαρίου 2023 δεν θα μπορούσε να λείπει το καλλιτεχνικό μέρος, το οποίο ανέλαβε το δημοφιλές συγκρότημα Alaloum, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη, όπως ακριβώς ταιριάζει σε μία τέτοια γιορτή της επιτυχίας. 

Η δίαιτα που ταιριάζει σε όλους

Η δημοφιλής δίαιτα The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, πρωτοξεκίνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1984 και από τότε αποτελεί ελπίδα για κάθε άνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια για να μπορέσει να πετύχει την πολυπόθητη απώλεια βάρους. 

Αποδεδειγμένα, με όλα τα επιτυχημένα παραδείγματα ανά το παγκόσμιο, η δίαιτα The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan κατάφερε να βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους και να πετύχουν την απώλεια των περιττών κιλών, τη σταθεροποίηση του βάρους τους και το σημαντικότερο τη σημαντική βελτίωση της υγείας τους. 

Η ολοκληρωμένη διατροφή The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan προσφέρει συνολικά 26 βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, που περιλαμβάνονται σε κάθε προϊόν. Διατίθενται πάνω από 50 υποκατάστατα γεύματος, μια τεράστια γκάμα που αποτελείται porridges, ροφήματα, μπάρες δημητριακών, smoothies, ζυμαρικά και σούπες. 

Eίναι σημαντικό επίσης να αναφέρουμε πως η δημιουργία της και τα αποτελέσματά της βασίζονται και αποδεικνύονται σε ιατρικές έρευνες και μελέτες που έχουν διενεργηθεί κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων.  

Αυτή τη στιγμή στην Κύπρο χαρίζουν την πολύτιμη βοήθειά τους στον κόσμο, δεκάδες διακεκριμένοι Σύμβουλοι της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.

Για πληροφορίες:

Call centre number: 70004505
Website: www.one2onediet.com.cy
Facebook and Instagram pages: https://www.facebook.com/onetoonedietcy / https://www.instagram.com/onetoonedietcyprus/