Ο Stan αποθεώθηκε στην πρεμιέρα του στην “Αυτοκίνηση”| φωτορεπορτάζ


Η λαμπερή πρεμιέρα του Stan στην “Αυτοκίνηση”!

Η αναμενόμενη πρεμιέρα του Stan με την Χριστίνα Σάλτη και την Animado πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή το βράδυ όταν οι πόρτες της «Αυτοκίνησης» άνοιξαν και υποδέχτηκαν τον κόσμο που από νωρίς δήλωνε παρών σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά.
Το μαγαζί ήταν έτοιμο να παραδοθεί στο κοινό λίγο μετά τις 11 το βράδυ καθώς ο κόσμος κατέφθανε και η μουσική πλημμύριζε τον ιστορικό αυτό χώρο της Λεωφόρου Κηφισίας.
Τα φλας των φωτογράφων που από νωρίς ήταν εκεί, ξεκίνησαν να δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα όταν οι πρώτοι επώνυμοι φίλοι του σχήματος περνούσαν την είσοδο του μαγαζιού.
Πρώτοι έφτασαν ο Bo, η Ελευθερία Ελευθερίου, ακολούθησαν ο Χρίστος Μάστορας, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Γιώργος Μανίκας αλλά και ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης συνοδευόμενος από την λαμπερή σύζυγο του, Μαρία. Η Βίκυ Κουλιανού διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον δημοσιογράφο φίλο της Αλέξη Μίχα όπως και ο Διονύσης Ζάχος με την Βάλλια Κακούτη.

Μοναδικές στιγμές έζησε ο Σταν με την εμφάνιση του, γνωρίζοντας την πραγματική αποθέωση ενός κατάμεστου μαγαζιού, το «παράξενο παιδί» της δισκογραφίας όπως όλα δείχνουν κερδίζει τα σχόλια και τις κριτικές από την πρώτη εβδομάδα, τόσο με την ενέργεια του επί σκηνής όσο και με την διάθεση του για κάτι καινούργιο και διαφορετικό στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας.

stan1

stan2

stan3

stan4

stan5

stan6

stan7

stan8

stan9

stan11

Πηγή: tralala.gr