Ο Σωτήρης Μουστάκας την παραμονή των Χριστουγέννων μου έδωσε φάκελο με 1 εκ. δραχμές

Ο Πέτρος Ξεκούκης, έκανε μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής στο Youweekly.gr! Ο γνωστός ηθοποιός, που απολαμβάνουμε φέτος στο Μαριχουάνα Στοπ άνοιξε την καρδιά του και έκανε μεταξύ άλλων συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Σωτήρη Μουστάκα. 

Ποιος σας άνοιξε την πόρτα;
Ο Σωτήρης Μουστάκας, ο οποίος υπήρξε φίλος μου και μαζί του δούλεψα για 11 ολόκληρες σεζόν. Δούλεψα με σπουδαίους ανθρώπους, με τον Βασίλη Τσιβιλίκα, τον Κώστα Τσάκωνα, τον Γιάννη Γκιωνάκη, τον Χατζηχρήστο, τον Θανάση Βέγγο και πολλούς άλλους. Τους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί με εμπιστεύτηκαν και δυστυχώς δεν είναι κοντά μας.

Η πιο ιδιαίτερη ανάμνησή σας από γιορτινές μέρες έχει να κάνει με το θέατρο;
Δουλεύω 32 χρόνια συνέχεια, χειμώνα-καλοκαίρι. Θυμάμαι τα Χριστούγεννα που έπαιζα με τον Σωτήρη Μουστάκα και τον Κώστα Βουτσά. Την παραμονή, μόλις τελείωσε η παράσταση μου ζήτησε ο Σωτήρης να πάμε σε ένα σπίτι όπου έμενε μια χήρα με τέσσερα παιδιά. Μου έδωσε έναν φάκελο και μου ζήτησε να τους τον πάω χωρίς να πω από ποιον είναι. Μέσα είχε ένα εκατομμύριο τότε δραχμές! Συγκινούμαι που το θυμάμαι. Ήταν «παντελεήμων», έδινε σε όλον τον κόσμο χωρίς να το ξέρει κανείς. Και ο Βασίλης Τσιβιλίκας ήταν τέτοιος άνθρωπος.

Πηγή : newspistol.gr