Ο Serhat με τη βοήθεια της Έλενας Παπαρίζου διασκευάζει το “Total Disguise”!

Η Έλενα Παπαρίζου συνεργάζεται με τον Serhat!

Είναι μία από τις πιο ευχάριστες στιγμές των eurofan όταν δύο eurostars συνεργάζονται για κάποιο single. Όπως ενημερωθήκαμε από τον λογαριασμό του εκπροσώπου του Σαν Μαρίνο το 2016 Serhat, έχει προκύψει η συνεργασία του καλλιτέχνη με την δική μας Έλενα Παπαρίζου για την επανακυκλοφορία του single του πρώτου με τίτλο Total Disguise. Το single κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004 και παρουσιάστηκε σε συνεργασία με την οικοδέσποινα της Eurovision 1987 και τραγουδίστρια Viktor Lazlo.

Τώρα ήρθε η στιγμή να ακούσουμε το τραγούδι υπό μία διαφορετική οπτική και φυσικά μαζί με την φωνή της Έλενας. Αν και οι δυο οι καλλιτέχνες συμμετείχαν στην Eurovision με πολλά χρόνια διαφορά ο ένας από τον άλλον, αυτό δεν εμπόδισε στο να ευοδωθεί μία όμορφη συνεργασία. Υπενθυμίζουμε ότι ο Serhat εκπροσώπησε το Σαν Μαρίνο το 2016 με το τραγούδι I Didn’t Know σε στίχους του Νεκτάριου Τυράκη.

Πρόσφατα είδαμε και την συνεργασία των περσινών eurostars Kasia Mos και Norma John για το τραγούδι Wild Eyes ενώ πολλές συνεργασίες έπονται ανάμεσα σε eurostars το προσεχές διάστημα.

Θυμηθείτε την πρώτη εκτέλεση του τραγουδιού:

[ot-video][/ot-video]

Το τραγούδι είναι προς το παρόν διαθέσιμο στο Spotify και σε ψηφιακές πλατφόρμες ενώ μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

[ot-video][/ot-video]