Ο Sam Smith αγγίζει με μία αψεγάδιαστη ερμηνεία στο «Too Good At Goodbyes»

Ο Sam Smith αιχμαλωτίζει με την αψεγάδιαστη φωνή σε μία ζωντανή, με κάθε έννοια της λέξης, εκτέλεση του νέου τραγουδιού του.

Ακολουθώντας τη διεθνή επιτυχία του παρθενικού και βραβευμένο με Grammy δίσκου του, «In The Lonely Hour» (2014), ο Sam Smith σύστησε πρόσφατα το νέο τραγούδι του με τίτλο «Too Good At Goodbyes».

Το «Too Good At Goodbyes» είναι το πρώτο δείγμα του Βρετανού καλλιτέχνη μετά την κυκλοφορία του «Writing’s On The Wall», το τραγούδι για την κινηματογραφική ταινία «Spectre» του «James Bond», το οποίο κατέκτησε ένα χρυσό αγαλματίδιο των Oscar και μία Χρυσή Σφαίρα.

Ο Sam Smith γράφει το «Too Good At Goodbyes» από κοινού με το μακροχρόνιο συνεργάτη του Jimmy Napes, καθώς με το Νορβηγικό δίδυμο των Stargate, επιδεικνύοντας για άλλη μία φορά την αδιαμφισβήτητη εμβέλεια της φωνής του και το ταλέντο του στη συναισθηματική γραφή.

Τα σύνολο των μέσων ενημέρωσης, μουσικών και μη, υποδέχτηκαν το τραγούδι με διθυράμβους και έπλεξαν το εγκώμιο του Sam Smith.

«Για άλλη μία φορά, ο Sam Smith μετρά τα βάθη της μελαγχολίας, ως ένας άψογος, αβίαστα ευέλικτος υψίφωνος που μοιάζει να είναι δανεικός στον κάτω κόσμο από ένα μέρος στον παράδεισο», σχολίασε το «Variety».

Ο 25χρονος καλλιτέχνης κατέκτησε το Νο1 της πατρίδας του, του Ηνωμένου Βασιλείου, με τη νέα κυκλοφορία του και, επί του παρόντος, έχει αντικρίσει θέση στο Top 10 σε 17 charts

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του συναισθηματικού video clip, ο Sam Smith παρουσιάζει μία ζεστή και συνάμα ζωντανή, με κάθε έννοια της λέξης, εκτέλεση για το «Too Good At Goodbyes», που έλαβε μέρος στο «Round Chapel», ένα μεγαλοπρεπές χώρο του 19ου αιώνα στο Hackney του Λονδίνου.

[ot-video][/ot-video]

Ταυτόχρονα, έρχεται στη δημοσιότητα η acoustic έκδοση του τραγουδιού και δύο remixes που ανέλαβαν να δημιουργήσουν δύο δίδυμα μουσικών παραγωγών: Το EDM των Σουηδών Galantis και το electro των Βρετανών Snakehips, που κατέθεσαν τη δική τους δημιουργική πινελιά στο «Too Good At Goodbyes».

Πηγή: hit-channel.gr