Ο Σάκης πρωταγωνιστής σε τηλεοπτική σειρά;


Μία νέα τηλεοπτική σειρά για τον Ιανουάριο του 2016 με πρωταγωνιστές τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Σάκη Ρουβά αναφέρει δημοσίευμα πως ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σειρά είναι ισραηλινής ετιαρείας τηλεοπτικών παραγωγών, με τον τίτλο «She Is With Me», και ο ΑΝΤ1 πρόκειται να προβάλλει την ελληνική εκδοχή της, με τον Σάκη Ρουβά και τη Ζέτα Μακρυπούλια στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως στο τραπέζι είχε πέσει και το όνομα της Δούκισσας Νομικού, ωστόσο οι υπεύθυνοι θεώρησαν πως η χημεία του Έλληνα σταρ με τη Ζέτα Μακρυπούλια είναι καλύτερη.

Ωστόσο, πηγή από το επαγγελματικό περιβάλλον του Σάκη Ρουβά ξεκαθαρίζει στο Yupiii: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο Σάκης Ρουβάς δεν πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε κάποια σειρά το χειμώνα. Τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμα, καθώς έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις και πολλές από αυτές είναι ακόμα υπό συζήτηση, αλλά μπορώ να σας πω με βεβαιότητα πως στα σχέδιά του δεν περιλαμβάνεται αυτή η σειρά».

 

Πηγή: yupiii.gr