Ο Σάκης Αρσενίου στο music.net.cy – “Προτιμώ όσα νιώθω να τα λέω μόνος μου”

Ήταν να μην κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην πίστα νυκτερινού κέντρου στην Θεσσαλονίκη από τότε πήρε φόρα και κατέκτησε τες πίστες της Αθήνας , αλλά και την ελληνική δισκογραφία μιας και κυκλοφόρησε πολλά κομμάτια τα οποία έγιναν επιτυχία και τα οποία ερμηνεύονται και από άλλους συναδέλφους του σε πολλά νυκτερινά σχήματα… Ο Σάκης Αρσενίου είναι ένας όμορφος και ταλαντούχος τραγουδιστής με μια χαρακτηριστική φωνή που δεν σου αφήνει περιθώριο να μην την ξεχωρίσεις από τις φωνές των άλλων συναδέλφων του. Στο site μας μίλησε για το κατά πόσο έχει εμμονή με την εξωτερική του εμφάνιση , τις γυναίκες που του αρέσουν , το νέο του κομμάτι που μόλις κυκλοφόρησε και πολλά άλλα.

Συνέντευξη στη Στέλλα Παπά

Σάκη μου τον τελευταίο καιρό σε ακούμε από τα ραδιόφωνα να μας τραγουδάς “Μη βλέπεις που γελάω”…Θες να μας πεις δυο λόγια για αυτό το κομμάτι ;

Είναι ένα κομμάτι διαφορετικό. Ο κόσμος έδειξε απο την αρχή πως του άρεσε,το στήριξε και το αγάπησε.. γεγονός που με έκανε πολύ χαρούμενο
Ετοιμάζεις και κάποιο άλλο κομμάτι ;

Ναι, το κομμάτι με τίτλο “Σαββατιάτικα” σε μουσική και στίχο Δημήτρη Ξυπολια έχει μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Platinum.

Πιστεύεις πως τα τραγούδια είναι ένας τρόπος να εκφράσει κάποιος τα αισθήματα του ;

Είμαι σίγουρος γι αυτό , αν κρίνω από την προσωπική μου εμπειρία. Όλοι κάποια στιγμή κάποτε συνδέσαμε κάποια γεγονότα ή κάποιες επιθυμίες μας με ένα κομμάτι που τα λόγια του ίσως μας εξέφραζαν …οπότε ναι, η μουσική είναι σίγουρα τρόπος έκφρασης!

Εσύ «χρησιμοποίησες» κάποιο τραγούδι σου κάποια στιγμή για να εκφράσεις όσα νιώθεις ;

Προτιμώ όσα νιώθω να τα λέω μόνος μου αν και έχω αφιερώσει κάποιο κομμάτι ως επιβεβαίωση των όσων νιώθω…

Το καλοκαιράκι που θα σε βρει ;

Όπως είπαμε το καλοκαιράκι με βρίσκει σε περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό …με κάποια μικρά διαλείμματα για ξεκούραση μαζί με τους φίλους και την οικογένεια μου…

Είσαι και εσύ οπαδός του instagram ;

Έχει γίνει για όλους μας τρόπος ζωής νομίζω πια… Σίγουρα περνάω κάποιο χρόνο στο να κοιτάζω Posts φίλων ή να κάνω εγώ κάποιο . Όμως, προσπαθώ να το ελέγχω γιατί δεν είμαι σύμφωνος στην υπερβολική χρήση των social media.

Υπάρχει κάποιο τραγούδι κάποιου άλλου συναδέλφου σου που να σου αρέσει ιδιαίτερα ;

Είναι δύσκολο να δώσω απάντηση εδώ… αγαπημένα τραγούδια και αγαπημένοι συνάδελφοι είναι πολλοί ,δεν θα ήθελα να αδικήσω κανέναν!!!

Όταν πας να δεις συναδέλφους σου τους κάνεις κριτική για το πώς ερμηνεύουν και το πρόγραμμα που παρουσιάζουν ;

Κριτική δεν μου αρέσει να κάνει κανένας σε κανέναν πέρα από δικά σου άτομα, συγγενείς, πολύ καλούς φίλους κτλ.
Ο κάθε άνθρωπος , ο κάθε καλλιτέχνης έχει δική του προσωπικότητα δικό του τρόπο ερμηνείας ή παρουσίασης. Θα κρίνω μέσα μου εάν αυτό που παρακολούθησα με ευχαρίστησε και θα ήθελα να το ξαναδώ.,

Το τραγούδι με το οποίο σε πρωτογνώρισε ο κόσμος να υποθέσω είναι και το αγαπημένο σου ;
Ένας γονιός λέει δεν ξεχωρίζει τα παιδιά του..έτσι και εγώ αγαπάω όλα μου τα κομμάτια το κάθε ένα για ξεχωριστό λόγο!

Είσαι «μανιακός» με την εξωτερική σου εμφάνιση ;

ΧΑΧΑ! Μανιακός ε; Όχι δεν θα το έλεγα ,προσέχω όμως και σίγουρα πριν βγω μία βόλτα θα κοιτάξω τον καθρέφτη μου και δεύτερη φορά.

Να υποθέσω θες και η κοπέλα που θα έχεις δίπλα σου αν έχει ωραία εξωτερική εμφάνιση και να είναι γυμνασμένη;

Να μην το υποθέσεις γιατί θα πέσεις έξω…. Η νέα μόδα όπου οι γυναίκες είναι περισσότερες στα γυμναστήρια απ ότι οι άντρες δεν μου αρέσει. Η γυναίκα πρέπει να έχει θηλυκότητα και όχι τετρακέφαλο. Επίσης η ομορφιά είναι υποκειμενική . Κάτι που στα δικά μου μάτια είναι όμορφο σε κάποιου άλλου ίσως είναι απαρατήρητο ..

Ποιο τραγούδι σου θες να ακούς συνεχώς ;

Συνήθως ακούω συνεχώς το κομμάτι το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει… Για να είμαι σίγουρος, να δω κάποια λάθη…