Ο ΣΑΕΚ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ


Τους αριστούχους φοιτητές της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου, που ξεχώρισαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, τίμησε για ακόμη μία χρονιά ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ).

Σε τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023, στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΑΕΚ κ. Ανδρέας Αθανασιάδης παρέδωσε στους τρεις πρωτεύσαντες φοιτητές βραβεία συνολικής αξίας €1500, ευγενικής χορηγίας του ΣΑΕΚ.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΑΕΚ κ. Ανδρέας Αθανασιάδης, σημείωσε πως ο ΣΑΕΚ στηρίζει διαχρονικά τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου, καθώς πιστεύει στις δυνατότητες των νέων της χώρας μας, τονίζοντας πως: «Οι νέοι αποτελούν τους πρωταγωνιστές της επόμενης μέρας, και είναι υποχρέωση όλων μας, να ενισχύουμε τις προσπάθειες που καταβάλουν για πρόσβαση σε γνώση και εξειδίκευση. Την ίδια στιγμή, η αριστεία είναι κάτι που πρέπει να τιμάται, ως φωτεινό παράδειγμα σκληρής δουλειάς για όλους μας».

Οι άριστες  επιδόσεις τη Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου τόσο στον τομέα της έρευνας όσο και της διδασκαλίας, της ανάπτυξης προγραμμάτων αλλά και των μαθησιακών αποτελεσμάτων τυγχάνουν διεθνούς αναγνώρισης, αφού πρόσφατα η Σχολή εξασφάλισε τη διαπίστευση του διεθνή οργανισμού AACSB. Ο ΣΑΕΚ συγχαίρει το Πανεπιστήμιο Κύπρου, τον Κοσμήτορα και όλη την ακαδημαϊκή και διοικητική ομάδα της Σχολής για την απόκτηση της σημαντικής αυτής διαπίστευσης η οποία αντανακλά την αφοσίωσή της στους φοιτητές αλλά και την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες στην αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ασφαλιστικών www.iac.org.cy.