Ο Robbie Williams δηλώνει δυνατός και ελεύθερος με το video του «Love My Life»Μπορεί να έχει κάνει λάθη, αλλά ο Robbie Williams είναι δυνατός και ελεύθερος, στο σημείο όπου ήθελε να βρίσκεται.

Ο απαράμιλλος super star Robbie Williams δίνει εικόνα σε ένα ακόμη τραγούδι του νέου δίσκου του. Έπειτα από μία κορυφαία επαγγελματική πορεία με έντονες συγκινήσεις, ο πιο επιτυχημένος Βρετανός τραγουδιστής εξακολουθεί να αναζητά την αδρεναλίνη και την έμπνευση σε κάθε επιλογή του.

Γι’ αυτό και άλλαξε για άλλη μία φορά δισκογραφική εταιρεία, συνάπτοντας συνεργασία με τη Sony Music μετά την παρουσία του στη Universal και προηγουμένως στην EMI, όπου διέθετε το υψηλότερο συμβόλαιο στα χρονικά της βρετανικής μουσικής βιομηχανίας. «Είναι (στη Sony Music) εμπνευσμένοι, είμαι εμπνευσμένος. Είμαι περισσότερος έτοιμος από ό,τι έχω υπάρξει και είμαι συνολικά πεπεισμένος πως είμαι στο μέρος. Ανυπομονώ να δουλέψω πάνω σε αυτό το άλμπουμ για το οποίο είμαι πάρα πολύ υπερήφανος, σε αυτή τη συναρπαστική νέα συνεργασία με τη Sony Music.», ανέφερε ο τραγουδιστής την περασμένη άνοιξη όταν και γνωστοποιήθηκε η μεταγραφή του. Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Robbie Williams στη χαραυγή της νέας αυτής σελίδας κυκλοφορεί από τις αρχές Νοεμβρίου με το σήμα της Columbia Records, επιφυλάσσοντας το πιο «Heavy Entertainment Show», διάσπαρτο με τα χαρακτηριστικά ενός γεννημένου showman. Ένα άλμπουμ που κατάφερε να εξοργίσει – όπως φημολογείται – μέχρι και… το Ρώσο Πρόεδρο Vladimir Putin! Αιτία για να συμβεί αυτό ήταν το πρώτο single του «The Heavy Entertainment Show», το «Party Like A Russian», που άσκησε κριτική στις ηδονιστικές συμπεριφορές διασκέδασης της ρωσικής ελίτ. Αποδέκτης σχολίων έγινε και ο τρόπος όπου απεικονίστηκε στο video clip η ρωσική κουλτούρα. «I am powerful, I am beautiful, I am free»

Το «Love My Life» είναι το δεύτερο διαδοχικά single μέσα από τον ενδέκατο δίσκο του Robbie Williams. Το τραγούδι αναφέρεται στα δύο παιδιά του 42χρονου Βρετανού, το γιο του Charlie Valentine και την κόρη του Theodora Rose Williams. Έπειτα από τις δύο φορές που χρειάστηκε να εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης και τις πολλές θεραπείες στις οποίες είχε υποβληθεί εξαιτίας των προβλημάτων αλκοολισμού και εξάρτησης σε ουσίες που αντιμετώπιζε, το πρώην μέλος του συγκροτήματος των Take That συνειδητοποιεί πως «ό,τι συμβαίνει σε εσένα όταν μεγαλώνεις, συμβαίνει εξαιτίας σου όταν ήσουν παιδί». Το video clip που συνοδεύει το «Love My Life» σκηνοθετεί ο Vaughan Arnell, ο οποίος διατηρεί μία στενή συνεργασία χρόνων με τον Robbie Williams.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hitchannel