Ο Ραφαήλ Χατζημιχαήλ μας συστήνεται και μας λέει “Don’t Wake Me Up” !

Ο νεαρός καλλιτέχνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό, είναι πτυχιούχος μουσικής του πανεπιστήμιου Λευκωσίας και έχει κάνει μεταπτυχιακό σαν τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός στο University of South Wales στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η πρώτη του κυκλοφορία είναι μια συνεργασία με τον Έλληνα ταλαντούχο παραγωγό και μουσικοσυνθέτη Κωνσταντίνο Κουροπαλάτη ο οποίος καταγράφει πολλές συνεργασίες στο βιογραφικό του όπως Νίνο, Ειρήνη Μερκούρη, Κατερίνα Στικούδη, Vegas κ.α. Η συνεργασία αυτή ολοκληρώνεται με την συμβολή του Κύπριου ανερχόμενου δημιουργού επιτυχιών Κυριάκου Ηροδότου που συνεργάστηκε με Distant Bonds, Andre Chris, Hope From Beyond κ.α. της Lost Atlantis Records.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Ραφαήλ. Το νέο του καλοκαιρινό hit με τίτλο “Don’t Wake Me Up” είναι ένα dance pop κομμάτι και μιλάει για την αληθινή, απρόσμενη αγάπη, ενώ αναμένεται να το ακούσεις και εσύ στα clubs του νησιού το φετινό καλοκαίρι, καθώς έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις αρκετών Djs.

Δείτε το Lyric Video για το “Don’t Wake Me Up” στο κανάλι του στο YouTube στον πιο κάτω σύνδεσμο:

 

 

Αγοράστε το “Don’t Wake Me Up” εδώ:

iTunes: http://tiny.cc/dontwakemeup-itunes
Apple Music : http://tiny.cc/dontwakemeup-applemusic
Spotify : http://tiny.cc/dontwakemeup-spotify