Ο Ραφαήλ Χατζημιχαήλ επιστρέφει με νέα κυκλοφορία!

by Νίκος Παπασταύρου | 09/08/2019 18:00

“Θα’μαι Πάντα Εδώ” το νέο pop single του Ραφαήλ Χατζημιχαήλ

[1]

Λίγους μήνες μετά  το προηγούμενο του κομμάτι με τίτλο «Έρωτα Μου», ο Ραφαήλ Χατζημιχαήλ επιστρέφει με το δεύτερο κομμάτι του πάζλ και την ολοκλήρωση της ιστορίας όπως μας λέει. Το δεύτερο κομμάτι του πάζλ λοιπόν, έχει τον τίτλο «Θα’μαι Πάντα Εδώ».

Στο προηγούμενο κομμάτι (Έρωτά Μου) ο πρωταγωνιστής, αφότου κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, πεθαίνει. Ως εκ τούτου η κοπέλα μένει μόνη της με ένα δακτυλίδι, γκρεμισμένα όνειρα, και μια ανεκπλήρωτη αγάπη…
Στο 2ο κομμάτι η κοπέλα, σε πρωταγωνιστικό ρόλο πλέον, προσπαθεί να βρεί τη δύναμη να συνεχίσει χωρίς τον έρωτά της που έχει φύγει πρίν αυτή προλάβει να πει το “Σ’αγαπώ”. Εκείνος, της στέλνει διάφορα σημάδια και μέσα από ένα όραμα της δείχνει πως θέλει να είναι καλά και να συνεχίσει τη ζωή της… Έτσι την αποχωρίζεται με μια αγκαλιά και αφήνει στην αγαπημένη του, αλλά και σ’ εμάς, το εξής μήνυμα: “Έρωτα μου, θα’μαι πάντα εδώ”…

Δείτε το video clip:

Η παραγωγή
Τα γυρίσματα του video clip έγιναν στην Κύπρο στις εγκαταστάσεις των Red Storm Films, αλλά και σε επιλεγμένες τοποθεσίες του νησιού. Τους στίχους και τη μουσική του “Θα’μαι Πάντα εδώ” υπογράφει ο ίδιος ο Ραφαήλ Χατζημιχαήλ ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο παραγωγός Κυριάκος Ηροδότου “INFO”- Lost Atlantis Studios. Για την παραγωγή του πανέμορφου αυτού video clip που θα δείτε συνεργάστηκαν με την σκηνοθέτιδα Anastasia Butrim η οποία με το ταλέντο της ανάπτυξε και εμπλούτισε το σενάριο του Ραφαήλ σε κάτι το μαγευτικό.Το mastering του τραγουδιού επιμελήθηκε ο Alex Psaroudakis.

Ραφαήλ Χατζημιχαήλ
Ο Ραφαήλ Χατζημιχαήλ κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού με την ξεχωριστή αισθητική του και τη ζεστή χροιά του.Κατέχει πτυχίο φωνητικής και μεταπτυχιακό σαν τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός. Το τελευταίο διάστημα περιοδεύει σαν σολίστ της Παγκύπριας Χορωδίας Καλλιτεχνών. Μιας περιοδείας όπου τα καθαρά έσοδα των συναυλιώνθα διατεθούν για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Connect with Raphael:

https://www.youtube.com/raphaelhadjimichael[2]

https://www.facebook.com/raphael.hadjimichael/[3]

https://www.instagram.com/raphael.hadjimichael[4]

 

Endnotes:
  1. [Image]: http://www.music.net.cy/wp-content/uploads/2019/08/FBCoverNEW.jpg
  2. https://www.youtube.com/raphaelhadjimichael: https://www.youtube.com/raphaelhadjimichael
  3. https://www.facebook.com/raphael.hadjimichael/: https://www.facebook.com/raphael.hadjimichael/
  4. https://www.instagram.com/raphael.hadjimichael: https://www.instagram.com/raphael.hadjimichael

Source URL: https://www.music.net.cy/o-rafail-chatzimichail-epistrefei-me-nea-kykloforia/