Ο Post Malone δωρίζει 10.000 Crocs σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό


Ένα δώρο από τον Post Malone σε γιατρούς και νοσηλευτές.

Ο Post Malone ανταποδίδει την καλοσύνη.

Ο 25χρονος ράπερ συνεργάστηκε για μία ακόμη φορά με την Crocs και με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Musicians On Call, δωρίζοντας 10.000 ζευγάρια σαμπό της σειράς «Duet Max Clog II» σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε περίπου 70 διαφορετικές νοσηλευτικές μονάδες στις ΗΠΑ.

Ο οργανισμός Musicians On Call, που φέρνει ζωντανή και ηχογραφημένη μουσική σε νοσηλευόμενους ασθενείς, ανακοίνωσε τη συνεργασία την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει το People, τα σαμπό διανεμήθηκαν στο προσωπικό των συνεργαζόμενων με τον οργανισμό νοσοκομείων σε όλη τη χώρα, σε γιατρούς και νοσηλευτές που εργάζονται σε μονάδες με ασθενείς με COVID-19, με καρδιακά νοσήματα, σε ογκολογικά τμήματα, μονάδες εντατικής θεραπείας, παιδιατρικές κλινικές και σε άλλους τομείς.

«Αυτό το δώρο προσφέρεται με ευγνωμοσύνη και υποστήριξη στις ακούραστες προσπάθειές τους για την καταπολέμηση αυτής της πανδημίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Musicians On Call.

«Το άγχος της πανδημίας ήταν αδιάκοπο για το προσωπικό νοσοκομείων και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να συνεχίσουμε να τους φέρνουμε τη χαρά της ζωντανής μουσικής», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Musicians On Call, Pete Griffin.

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες στον Post Malone και στο brand Crocs που μας έδωσαν ακόμη περισσότερη βοήθεια μέσω αυτής της γενναιόδωρης δωρεάς. Χάρη σε αυτούς, οι εργαζόμενοι σε 70 νοσοκομεία σε εθνικό επίπεδο θα έχουν την πρόσθετη υποστήριξη των Crocs που θα τους βοηθούν να τα καταφέρουν σε καθημερινή βάση», είπε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @postmalone

Πηγή : hit-channel.com