Ο Πέτρος Ιακωβίδης εθίζει στη νέα επιτυχία «Κάτσε Καλά»

Στο ρυθμό της νέας επιτυχίας «Κάτσε Καλά» εθίζει ολοκληρωτικά ο Πέτρος Ιακωβίδης και εμείς ανεβάζουμε την ένταση.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης κατακτά το δικό του χώρο στην ελληνική δισκογραφία, αφήνοντας το προσωπικό αποτύπωμά του τόσο ως τραγουδιστής όσο και ως δημιουργός.

Το αγαπημένο «Κοριτσάκι Μου» ήταν το τραγούδι που αποτέλεσε εφαλτήριο για την πρωταγωνιστική ανάδειξη του ταλαντούχου καλλιτέχνη, μαγεύοντας τους πάντες. Με κατακτημένες πάνω από 12,5 εκατομμύρια προβολές και μία σταθερή θέση ανάμεσα στις δημοφιλέστερες επιλογές των ραδιοφώνων, ο Πέτρος Ιακωβίδης επανέρχεται δριμύτερος με νέα επιτυχία.

Όλα συνομολογούν ότι τον πετυχαίνουμε στην καλύτερη καμπή της καλλιτεχνικής πορείας του. Έχοντας κερδίσει την αγάπη σημαντικής μερίδας του κοινού, ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει εμφανίσεις από… «Αθήνα – Θεσσαλονίκη» και από το «Fantasia» τον συναντάμε αυτό τον καιρό στο «Club Vogue». Με δημιουργικό οίστρο στα ύψη ολοκληρώνει τον παρθενικό δίσκο του, αλλά και βάζει υπογραφή όλο σε περισσότερα τραγούδια που χαρίζει σε συναδέλφους του.

Κάθε ημέρα που περνάει ο Πέτρος Ιακωβίδης αναδεικνύεται στον επόμενο πρωταγωνιστή της ελληνικής μουσικής!

Κάτσε Καλά, η νέα αγαπημένη φράση

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι πανέτοιμος να… αλώσει τις προτιμήσεις μας με ολοκαίνουρια επιτυχία που τιτλοφορείται «Κάτσε Καλά» και εθίζει από το πρώτο άκουσμα!

Με μεγάλο ατού τον ακαταμάχητο ρυθμό που προσελκύει, δε χωρά καμία αμφιβολία ότι το «Κάτσε Καλά» έρχεται για να κάνει θραύση και να γίνει η νέα αγαπημένη φράση. Η εμπνευσμένη προσθήκη πνευστών απογειώνει το σύνολο.

Το video clip υλοποιήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μπενιουδάκη, με τα γυρίσματα να έχουν λάβει μέρος σε loft στο κέντρο της Αθήνας. Απρόσμενη έκπληξη είναι η συμμετοχή της λαμπερής Κατερίνας Καινούργιου.

Η μουσική είναι δημιουργία του Πέτρου Ιακωβίδη και της Icon Music, ενώ τους στίχους συνυπογράφουν Πέτρος Ιακωβίδης και STAN. Την παραγωγή επιμελήθηκε η Icon Music.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hit-channel.gr