Ο Πέτρος Ιακωβίδης επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Φοβάμαι»

Πρώτη γνωριμία με το νέο single του Πέτρου Ιακωβίδη.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αιφνιδιάζει ευχάριστα ανακοινώνοντας την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου τραγουδιού με τίτλο «Φοβάμαι».

Ατελείωτα εργατικός, ο πολυτάλαντος τραγουδιστής και δημιουργός συνεχίζει δουλεύει με επιμονή και προσήλωση, χωρίς να έχει εμφανίσει ποτέ τη διάθεση να επαναπαυτεί στην επιτυχία του.

Η συγκεκριμένη αρετή έρχεται ξανά στην επιφάνεια, έξι μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του δεύτερου ολοκληρωμένου άλμπουμ του, με τον τίτλο – υπόσχεση «Σου Τα ‘Δωσα Όλα».

Ο Πέτρος Ιακωβίδης προχωρά χωρίς δισταγμό σε μία ακόμα νέα σελίδα στη δισκογραφική πορεία του, τη στιγμή που η ακαταμάχητη επιτυχία «Βράδια Αξημέρωτα» ανεβαίνει διαρκώς θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay, έχοντας ήδη συμπληρώσει περισσότερους από τέσσερις μήνες παραμονής στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

View this post on Instagram

#fovamai

A post shared by Petros Iakovidis (@petros_iakovidis) on

Τις τελευταίες ημέρες ο γοητευτικός καλλιτέχνης είχε φροντίσει να ενημερώσει τους ακολούθους του στα κοινωνικά δίκτυα ότι βρισκόταν στο στούντιο και δοκίμαζε καινούργιες ιδέες μαζί με τους συνεργάτες του.

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή, το ολοκαίνουργιο single του Πέτρου Ιακωβίδη τιτλοφορείται «Φοβάμαι».

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιουνίου δημοσιεύτηκε στο YouTube το teaser που μας δίνει τη δυνατότητα να ακούσουμε πρώτη φορά ένα δείγμα από την επόμενη επιτυχία του αγαπημένου τραγουδιστή, ένα λαϊκό τραγούδι με χορευτικό ρυθμό.

Το νέο single του Πέτρου Ιακωβίδη με τίτλο «Φοβάμαι» θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από τη Minos EMI / Universal μαζί με το video clip που θα του δώσει μορφή.

Πηγή : HIT CHANNEL