Ο Πέτρος Ιακωβίδης αφήνει «Αποτυπώματα» με νέα επιτυχία

Τα «Αποτυπώματα» της καινούριας επιτυχίας του θα σκορπίσει σε κάθε γωνία ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης σκοπεύει να αφήσει ανεξίτηλα «Αποτυπώματα» με τη νέα ραδιοφωνική επιτυχία του.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο μουσικό τοπίο, τόσο από το πόστο του τραγουδιστή με τα δικά του δείγματα όσο και από εκείνο του δημιουργού, υπογράφοντας εξ ολοκλήρου μεγάλες επιτυχίες όπως τα «Ξημερώματα», «Αθηνα – Θεσσαλονίκη» του Κωνσταντίνου Αργυρού, συμμετέχοντας στο «Χτύπα» του STAN και όχι μόνο.

Με αιχμή του δόρατος το άστρο του, ο Πέτρος Ιακωβίδης δε χρειάζεται επιβεβαίωση. Έχει δοκιμαστεί από πολύ νωρίς και έχει αποκτήσει επάξια το δικό του χώρο στην ελληνική δισκογραφία, ο οποίος μεγαλώνει κάθε ημέρα που περνά.

Έπειτα από μία σειρά τραγουδιών που αγκαλιάστηκαν από τις ραδιοφωνικές συχνότητες και εντάχθηκαν στις προτιμήσεις του κοινού, ο Πέτρος Ιακωβίδης κάνει πράξη το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του με γενικό τίτλο «Αποτυπώματα».

Δεκατρία σύγχρονα λαϊκά τραγούδια σε παραγωγή της Icon Music υπόσχονται ευχάριστες μουσικές διαδρομές, υπό το πρίσμα της ευαισθησίας και της ζωντάνιας που προσφέρει ο Πέτρος Ιακωβίδης σε καθεμία από τις ερμηνείες του σε ένα υπέροχο σύνολο όπου αναδεικνύεται το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του.

«Αποτυπώματα μ’ αφήνουν τα φιλιά σου»

Η προηγούμενη σεζόν μόνο εξαιρετικά επιτυχημένη είναι δυνατόν να αποτιμηθεί για τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Εκτός από την κυκλοφορία του παρθενικού δίσκου του, ο πολυσύνθετος καλλιτέχνης κατέγραψε δύο μεγάλες επιτυχίες που απέκτησαν θριαμβευτικά από μία θέση στην κορυφαία εικοσάδα του Airplay Chart. Περίοπτη θέση έχει το ερωτικό «Κοριτσάκι Μου» των 20,5 εκατομμυρίων προβολών που παρέμεινε επί σειρά εβδομάδων στην κατάταξη και το εθιστικό «Κάτσε Καλά».

Ο Πέτρος Ιακωβίδης υποδέχεται το φθινόπωρο με ανεβασμένη διάθεση και προχωρά στην επόμενη επιτυχία του, το τραγούδι που δάνεισε τον τίτλο του στη νέα δισκογραφική δουλειά του «Αποτυπώματα», το οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει συγκεντρώνοντας 3,5 εκατομμύρια προβολές.

Σε μουσική του Πέτρου Ιακωβίδη με την Icon Music και σε στίχους της πολύπειρης Βίκυς Γεροθόδωρου, τα «Αποτυπώματα» κλέβουν τις εντυπώσεις δίνοντας μία διαφορετική νότα, με συναίσθημα, χαρακτήρα και προπάντων δίψα για έρωτα!

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 [ot-video][/ot-video]
Πηγή: hit-channel.gr