Ο Πέτρος Φιλλιπίδης σκέφτεται να βάλει τέλος στην καριέρα του


Τις σκέψεις του να σταματήσει την καλλιτεχνική του δράση και να τερματίσει την πολυετή καριέρα του εξέφρασε ο 56χρονος δημοφιλής ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης που σε νέα τηλεοτπική συνέντευξή του δήλωσε πως αισθάνεται πολύ κουρασμένος.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και συνομίλησε με τη Νάντια Κοντογεώργη με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη νέα τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» που θα προβάλλεται από την ελληνική κρατική τηλεόραση.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε για τα γυρίσματα της σειράς, για την καριέρα του στο θέατρο και σημείωσε ότι τον φθείρει η τελειότητα που διέπει τις δουλειές του και σκέφτεται κάποια στιγμή να σταματήσει, καθώς έχει πάει πολύ πίσω η προσωπική του ζωή.

«Είναι αρκετά απαιτητικά τα γυρίσματα. Το βιώνω άγρια. Δεν το έχω κάνει ξανά και είναι πολύ δύσκολο. Ευτυχώς, έχουμε έναν πολύ καλό σκηνοθέτη, τον Ανδρέα Μορφωνιό και μας βοηθάει πολύ σε αυτό. Είναι γρήγορος, αλλά όχι πρόχειρος. Το αποτέλεσμα της δουλειάς δεν το έχω δει ακόμα, αλλά η αίσθηση που έχω λέει ότι είναι κάτι αρκετά καλό.

Σκέφτομαι το μέλλον, τι θα κάνω μετά από αυτό. Με φθείρει όλο αυτό, άλλα δεν θέλω να προστατέψω τον εαυτό μου απ’ όλο αυτό. Το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα είναι πιο σημαντικό από την ψυχική ταραχή. Τώρα, βλέπω ότι ίσως να μην το αντέχω και πολύ αυτό και θέλω να τα παρατήσω κάποια στιγμή. Έχω κουραστεί. Μου έχει στερήσει την προσωπική μου ζωή. Έχουν έρθει στιγμές που έχω πει: “φτάνει, γεια σας”» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Πηγή : mag.sigmalive.com