Ο Πασχάλης Τερζής διασκέδασε στην Ιερά Οδό και πήρε το μικρόφωνο! (Videos)

Μόνιμο στέκι και πόλος έλξης του Αθηναϊκού και όχι μόνο κοινού έχει γίνει πλέον η Ιερά Οδός με τον διαχρονικό Γιάννη Πάριο, την ξεχωριστή Μελίνα Ασλανίδου και τους ανατρεπτικούς Stavento, σε μια απρόβλεπτη και ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη που έχει ήδη αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει εισπράξει το δυνατό χειροκρότημα του κοινού!

Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες επισκέπτονται κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι την Ιερά Οδό για να ακούσουν τους 3 αγαπημένες καλλιτέχνες που καθηλώνουν με τις ερμηνείες τους.

Όσοι παραβρέθηκαν στην κατάμεστη Ιερά Οδό την Κυριακή το μεσημέρι είχαν την τύχη να απολαύσουν από κοντά τον Πασχάλη Τερζή που συνοδευόταν από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο με τη σύζυγό του Κιμ Κίλιαν αλλά και την κόρη τους. Ο Πασχάλης Τερζής ένας από τους δημοφιλέστερους και πιο αγαπητούς λαϊκούς ερμηνευτές όλων των εποχών με την ιδιαίτερη χαρισματική φωνή του, σε μια από τις σπάνιες εξόδους του, φανερά ανανεωμένος και ευδιάθετος, χάρισε στο κοινό τις μεγάλες του επιτυχίες “Φεύγοντας να πάρεις ότι θες”, “Επιστροφές” αλλά και το “Δεν θα ξαναγαπήσω” του Στέλιου Καζαντζίδη. Όπως ήταν αναμενόμενο στην Ιερά Οδό επικράτησε χαμός, όλοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους, άρχισαν να τον χειροκροτούν, αποθεώνοντας τον με πολλά λουλούδια. Άλλωστε κάθε συνάντηση του με το κοινό είναι γεμάτη δυνατές στιγμές και έντονη συγκίνηση.

Άλλη μια αξέχαστη βραδιά όπου ο Γιάννης Πάριος, μέσα από ερωτικά, χορευτικά αλλά και νησιώτικα τραγούδια καθήλωσε για άλλη μια φορά τους φίλους του από το πρώτο λεπτό. Στην καλύτερη του φάση ο Γιάννης Πάριος, με μοναδικό «όπλο» την τρυφερότητα της φωνής του και το συναίσθημά του, δίνει τον καλύτερό του εαυτό, κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι παρέα με την εκπληκτική Μελίνα Ασλανίδου, στην ωριμότερη στιγμή της καριέρας της αλλά και τους ιδιαίτερα αγαπητούς στο κοινό, Stavento.

Ιερά Οδός
Ιερά Οδός 18-20
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή μεσημέρι στις 16.00
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272