Ο Παντελής Παντελίδης είναι εδώ με το νέο τραγούδι «Καράβια Στο Βυθό»


Το πολυαναμενόμενο νέο τραγούδι «Καράβια Στο Βυθό» με το οποίο ο Παντελής Παντελίδης συνεχίζει να πλέκει το μύθο του είναι γεγονός.

Με μία ακόμα επιτυχία αφήνει το στίγμα του ο Παντελής Παντελίδης.

Σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, συμπληρώνεται ένας ακριβώς χρόνος από το μοιραίο πρωινό που χάραξε βαθιές πληγές στην ελληνική μουσική και ακόμα τα δάκρυα είναι νωπά.

Ένας χρόνος χωρίς τον τραγουδιστή που χαρακτηρίσθηκε «φαινόμενο» από την πρώτη του εμφάνιση και ταρακούνησε συθέμελα την εγχώρια δισκογραφία, αλλάζοντας ολοκληρωτικά τα δεδομένα. Ένας χρόνος χωρίς τον καλλιτέχνη που συνύφανε το όνομά του με τις επιτυχίες και τα ρεκόρ, συγκλονίζοντας το κοινό με την αιφνίδια αποχώρησή του.

Και όμως… Ο Παντελής Παντελίδης θα είναι για πάντα εδώ και θα μας απασχολεί πιο έντονα από ποτέ. Χάρη στις ατελείωτες εκδηλώσεις λατρείας του κοινού. Χάρη στις τεράστιες επιτυχίες που μας χάρισε και στα αδημοσίευτα τραγούδια με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή, με την πολύτιμη συμβολή των συνεργατών του που δίνουν συνέχεια στο ανολοκλήρωτο έργο του.

Το «Θυμάμαι» σημείωσε μία απίστευτη και ανεπανάληπτη πορεία, παραμένοντας επί 16 συνεχείς εβδομάδες στην κορυφή του ελληνικού Airplay Chart, έχοντας προσπεράσει τις 24 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

To «Άλλη Μια Ευκαιρία» αγκαλιάστηκε θερμά παρομοίως εξ αρχής για να αποκτήσει αυτή τη στιγμή μία θέση στις πέντε μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες.

«Ήταν καράβια στο βυθό…»

Η τρίτη διαδοχικά επιτυχία που αντικρίζει το φως της δημοσιότητας μετά την αναντικατάστατη και αξεπέραστη απώλεια του Παντελή Παντελίδη αποκαλύπτεται την ημέρα που η απουσία του είναι πιο αισθητή από ποτέ.

Στις 18 Φεβρουαρίου, σε αυτή τη σημαδιακή ημέρα, έρχεται στο προσκήνιο ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που έγραψε και ερμήνευσε ο Παντελής Παντελίδης και δεν είχαμε ακούσει ξανά στο παρελθόν με τίτλο «Καράβια Στο Βυθό».

Άλλη μία επιτυχία που συγκινεί στο άκουσμα της φωνής του αγαπημένου τραγουδιστή και κατακτά καρδιές με το γνώριμο μουσικό ύφος του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hit-channel.gr