Ο Παντελής Παντελίδης είναι εδώ: Ακούστε το νέο τραγούδι «Πάλι Πάλι»

«Πάλι Πάλι» γίνεται αισθητή η παρουσία του Παντελή Παντελίδη.

Ο Παντελής Παντελίδης είναι «Πάλι Πάλι» εδώ με ένα ακόμη πολυαναμενόμενο τραγούδι που θα συνεχίσει να γράφει με χρυσά γράμματα το μύθο του.

Ο χρόνος περνάει κι είτε απαλύνει τις πληγές είτε φέρνει τη λήθη. Στην περίπτωση του Παντελή Παντελίδη αυτό δεν ισχύει, καθότι δύο χρόνια και τρεισήμισι μήνες περίπου μετά το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα που του στέρησε άδοξα τη ζωή, στο απόγειο της δόξας και της δημιουργικότητάς του, η δημοφιλία του παραμένει στα ύψη και το κοινό που τον λάτρεψε τόσο, δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να πονάει.

Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Παντελής Παντελίδης χαρακτηρίστηκε από την πρώτη στιγμή φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας. Ένας τίτλος που επιβεβαιώνεται «Πάλι Πάλι» με κάθε νέα κυκλοφορία η οποία δίνεται στη δημοσιότητα όλο αυτό το διάστημα:

Με το «Θυμάμαι» που κυριάρχησε επί 16 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, το «Άλλη Μια Ευκαιρία», το «Καράβια Στο Βυθό» και το «Να ‘Σαι Καλά», τραγούδια που όλα εμφανίστηκαν στο Top 10 του επίσημου Airplay Chart.

Η ανεξάντλητη μουσική προίκα που άφησε πίσω του ο αξέχαστος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, είναι γεμάτη από επιτυχίες που συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές η καθεμία στο διαδίκτυο και φτάνουν στις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφωνικών charts.

Επιτυχίες που διατηρούν τον Παντελή Παντελίδη σε πρωταγωνιστική θέση στο μουσικό τοπίο, ακόμα και μετά την απώλειά του.

Στον Παντελή Παντελίδη οφείλει να αναγνωριστεί η διάδοση της χρήσης των πνευστών τόσο στα ηχογραφημένα τραγούδια όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις, μία τάση που εξαπλώθηκε και σε άλλα είδη ρεπερτορίου.

Αυτός ο χαρακτηριστικός ήχος που έγινε σήμα κατατεθέν του αγαπημένου καλλιτέχνη ακούγεται «Πάλι Πάλι», δυνατότερα από ποτέ, για να τονίσει σε όλους ότι ο Παντελής Παντελίδης είναι ακόμα εδώ.

Το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη τιτλοφορείται «Πάλι Πάλι» και είναι μία δημιουργία με ρυθμό, ένταση και καλοκαιρινό αέρα.

Τη μουσική και τους στίχους είχε υπογράψει αυτοπροσώπως ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός με το πηγαίο ταλέντο και την αυθόρμητη εκφραστικότητα που άγγιξαν το κόσμο.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

[ot-video][/ot-video]