Ο ΟΜΙΛΟΣ V+O ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΟΜΙΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ SEC NEWGATE ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΝΕΟ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΚΥΚΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ


Σε στρατηγική συμφωνία με έναν από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους ομίλους επικοινωνίας διεθνώς, τη SEC Newgate, με παρουσία σε 5 ηπείρους, προχωρά o Όμιλος V+O, μητρική εταιρεία της V+O Cyprus, για έναν νέο, ακόμα πιο δυναμικό, κύκλο ανάπτυξης, επέκτασης και δημιουργίας.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η SEC Newgate θα αποκτήσει σε βάθος 5ετίας συμμετοχή στον Όμιλο V+O, φθάνοντας στο 70% του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ ταυτόχρονα η V+O διατηρεί το brand name της και την οργανωτική και διοικητική της αυτοτέλεια. Παράλληλα, η παρουσία του Global CEO της SEC Newgate Fiorenzo Tagliabue στο Διοικητικό Συμβούλιο έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω την υπάρχουσα διοικητική ομάδα, υπό τους Θωμά Βαρβιτσιώτη και Γιάννη Ολύμπιο, η οποία παραμένει προσηλωμένη στην ανάπτυξη των πελατών και των εργαζομένων του Ομίλου.

Οι ιδρυτές της V+O, Θωμάς Βαρβιτσιώτης και Γιάννης Ολύμπιος, αναφερόμενοι στη συμφωνία δήλωσαν: «Η V+O, από την ίδρυσή της, είναι κάτι πολύ περισσότερο από δύο αρχικά. Είναι ένας όμιλος ευκαιριών, ανάπτυξης και διαρκούς εξέλιξης. Και η σημερινή συμφωνία έρχεται να επιβεβαιώσει ακριβώς αυτή μας τη φιλοσοφία. Είναι η αρχή για νέες διαδρομές ανάπτυξης, επέκτασης, μεγέθυνσης προς όφελος των ανθρώπων μας και των πελατών μας. Η συμφωνία μας με την SEC Newgate, έναν παγκόσμιο leader του κλάδου της επικοινωνίας, μας διασφαλίζει, διατηρώντας την αυτονομία που έχουμε συνηθίσει και χρειαζόμαστε, να πετύχουμε συνέργειες, να διευρύνουμε τις δυνατότητές μας και τους ορίζοντες μας, να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο. Ταυτόχρονα, είναι μια μεγάλη επιτυχία της έμπειρης και πολυτάλαντης ομάδας των 180 ανθρώπων μας, αλλά και της αφοσιωμένης και δυναμικής διοικητικής μας ομάδας που είναι μαζί μας από την ίδρυσή μας».

Ο Γενικός Διευθυντής της V+O Cyprus, Πάνος Τσιρίδης, συμπλήρωσε ότι «η ένταξή μας στο δίκτυο της SEC Newgate είναι μια σπουδαία ευκαιρία τόσο για τη V+O Cyprus όσο και για την κυπριακή αγορά. Έχουμε να κερδίσουμε ασύγκριτη τεχνογνωσία, προνομιακή πρόσβαση σε διεθνή κέντρα εξουσίας αλλά και σε κάθε ήπειρο, καθώς και ανυπολόγιστους πόρους που θα πολλαπλασιάσουν τις δυνατότητες για τους πελάτες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα φάση της ανάπτυξής μας».

O Fiorenzo Tagliabue, Global CEO της SEC Newgate ανέφερε μεταξύ άλλων: «Καλωσορίζουμε τους νέους συναδέλφους του Ομίλου V+O, με τους οποίους ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά στους επόμενους μήνες και χρόνια. Το ισχυρό αποτύπωμα του Ομίλου V+O στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και η εξαιρετική δουλειά και τεχνογνωσία των ομάδων σε θέματα advocacy και στρατηγικής επικοινωνίας ήταν εξαρχής ιδιαίτερα ελκυστικά και ήδη προσβλέπουμε στις συνέργειες που μπορούμε να αναπτύξουμε μαζί».

Η SEC Newgate, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 20 μεγαλύτερους Ομίλους επικοινωνίας σε διεθνές επίπεδο και εξειδικεύεται σε υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας, public affairs και advocacy με εστίαση στην έρευνα και ανάλυση δεδομένων. Διαθέτει παρουσία σε 5 ηπείρους (Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Αμερική, Κίνα) ένα δίκτυο 53 γραφείων και 1.200 εργαζομένους σε όλο τον κόσμο και αποτελεί ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα επικοινωνίας διεθνώς. Το 2023, η SEC Newgate βραβεύθηκε ως Global Agency of the Year σε Public Affairs και Corporate Communication στα Global SABRE Awards της PRοvoke στην Ουάσιγκτον.

Μέσα από τη συμφωνία αυτή, ο Ομιλος V+O δημιουργεί ακόμα πιο ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης, με περαιτέρω διεθνοποίηση της παρουσίας του, διεύρυνση και ενίσχυση των υπηρεσιών που ήδη παρέχει, αλλά και περαιτέρω επέκταση του αποτυπώματος του σε νέους κλάδους, αγορές, γεωγραφίες, ενώ παράλληλα αναδεικνύεται σε ισχυρό βραχίονα για τη SEC Newgate στην περιοχή ΕΜΕΑ.

Ο Ομιλος V+O αποτελείται από 13 εταιρείες με δραστηριότητα σε 7 χώρες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία, Σερβία και Β. Μακεδονία), μια ισχυρή ομάδα 180 στελεχών και αποτελεί σύμβουλο επικοινωνίας για περισσότερες από 250 τοπικές και πολυεθνικές εταιρείες που πρωταγωνιστούν στην ευρύτερη περιοχή.

Με μια πορεία 24 ετών, υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης ύψους 27% σε επίπεδο εσόδων κατά μέσο όρο την τελευταία τριετία και έσοδα άνω των €20 εκατ. σε επίπεδο Ομίλου το 2023, η V+O έχει πετύχει να αποτελεί σήμερα εταιρεία αναφοράς για θέματα στρατηγικής επικοινωνίας, διαθέτοντας ένα ισχυρό track record στην υλοποίηση πολύ σημαντικών τοπικών και υπερεθνικών έργων στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή. Παράλληλα, χάρη στις ισχυρές επιδόσεις της, η V+O αποτελεί τον μοναδικό ελληνικό Όμιλο συμβούλων επικοινωνίας, με σταθερή παρουσία τα τελευταία 4 χρόνια στην παγκόσμια κατάταξη των 120 Κορυφαίων PR Agencies (Global Top 120 PR Agency Ranking).

Λίγα λόγια για την SEC Newgate

Η SEC Newgate είναι ένας παγκόσμιος ομιλος στρατηγικής επικοινωνίας και advocacy, με εστίαση στην έρευνα και ανάλυση δεδομένων. Αλληλοεπιδρώντας με την επιχειρηματική και πολιτική κοινότητα, ομάδες ενδιαφέροντος και μέσα ενημέρωσης στις χώρες δραστηριοποίησης, προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε έναν συνδεδεμένο κόσμο, όπου οι εταιρείες χρειάζονται ολοένα και περισσότερο συνεργάτες επικοινωνίας με ισχυρές τοπικές ρίζες, παγκόσμια εμβέλεια και αληθινό επιχειρηματικό πνεύμα, που καθοδηγούνται από ταλαντούχους ανθρώπους.

Η ομάδα της SEC Newgate λειτουργεί σε 5 ηπείρους, βοηθώντας τους πελάτες του δικτύου να αναδείξουν την στρατηγική, το όραμα και την προστιθέμενη αξία τους, παρέχοντας απρόσκοπτα συμβουλές και υποστήριξη, υλοποιώντας εκστρατείες σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Ομίλου SEC Newgate: www.secnewgate.com

Ακολουθήστε τη SEC Newgate σε LinkedIn / Twitter / Instagram

Λίγα λόγια για τον Όμιλο V+O

Ο Όμιλος V+O διαθέτει ηγετική παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στρατηγικής επικοινωνίας στην περιοχή EMEA.

Αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη και Όμιλο αναφοράς για περισσότερες από 250 εταιρείες σε όλη την περιοχή. Παρέχει υπηρεσίες επικοινωνίας για όλους τους κλάδους της οικονομίας, προσφέροντας μεταξύ άλλων υπηρεσίες Eταιρικής Eπικοινωνίας, Public Affairs & Advocacy, Προγράμματα Χρηματοοικονομικής Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας. Η δύναμή του έγκειται στους 180 έμπειρους επαγγελματίες της, που συνδυάζουν τη μακρόχρονη εμπειρία και γνώση με την αναλυτική σκέψη και ανάλυση δεδομένων.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Ομίλου V+O: www.vando.gr

 Ακολουθήστε τη V+O σε Facebook/ LinkedIn