Ο Όμιλος SOFTONE και η Workable ενώνουν τις δυνάμεις τους


H συμμαχία δύο κορυφαίων εταιρειών στους χώρους του cloud business software και recruitment software, θέτει νέες διαστάσεις στην υλοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού του HR στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη

Αθήνα, 7 Δεκεμβρίου 2023: Ο Όμιλος Εταιρειών SOFTONE, κορυφαίος πάροχος cloud-based business software στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τη Workable, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης και διάθεσης λύσεων διαχείρισης προσλήψεων (Applicant Tracking System – ATS) παγκοσμίως, για τη διασύνδεση και διάθεση των προϊόντων τους. Στο πλαίσιο της συνεργασίας εντάσσεται η σχεδίαση εξειδικευμένων λύσεων recruitment και hiring της Workable, οι οποίες θα διατίθενται από τον Όμιλο SOFTONE σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Βουλγαρία, διασυνδεόμενες απρόσκοπτα με όλες τις υφιστάμενες εφαρμογές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της SOFTONE (HRMS, myWorkplace, Payroll, Ergani LIVE).

Η προηγμένη λειτουργικότητα και τεχνολογική υπεροχή των λύσεων της Workable, η διασύνδεση με τις εφαρμογές HRMS του Ομίλου SOFTONE και η διάθεσή τους από το ευρύ δίκτυο των 600+ συνεργατών του, συνθέτουν μία ολοκληρωμένη “best-of-breed” πρόταση HR management που θα βελτιστοποιεί όλα τα στάδια διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της και την εμπειρία του εργαζόμενου: από το άνοιγμα μίας θέσης εργασίας, την ανεύρεση, αξιολόγηση και πρόσληψη του κατάλληλου υποψηφίου, έως το onboarding και τη διεκπεραίωση τακτικών ενεργειών που σχετίζονται με την εργασιακή του ιδιότητα.

Αναφερόμενος στη νέα συνεργασία του Ομίλου SOFTONE, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Πάνος Μαρτίνης, επεσήμανε: «Στη SOFTONE διακρίνουμε σημαντικά trends σε διεθνές και τοπικό επίπεδο που αλλάζουν ραγδαία τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις προσεγγίζουν τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και τη στελέχωσή τους. Η μεγάλη κινητικότητα και ανταγωνιστικότητα της αγοράς εργασίας φέρνει στο επίκεντρο κάθε εταιρείας την προσέλκυση, διατήρηση και εξέλιξη των εργαζομένων και επιτάσσει τη χρήση best-in-class ψηφιακών εργαλείων που αυτοματοποιούν τις HR λειτουργίες και ταυτόχρονα δίνουν προστιθέμενη αξία στους ίδιους τους εργαζόμενους. Η συνεργασία SOFTONE – Workable θα δώσει σε χιλιάδες εταιρείες πρόσβαση στα καλύτερα εργαλεία στελέχωσης και διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τα μεγέθη τους».   

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Workable, κ. Νίκος Μωραϊτάκης, δήλωσε σχετικά: «Δύο κορυφαία εργαλεία που η ελληνική αγορά ήδη προτιμά και εμπιστεύεται, τώρα δουλεύουν καλύτερα μαζί και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της ελληνικής επιχείρησης. Με μία οικονομία που αναπτύσσεται, και με τις ελληνικές επιχειρήσεις εν μέσω ψηφιακού μετασχηματισμού, η Workable και η SoftOne δίνουν μία συνολική λύση για εύρεση και διαχείριση προσωπικού που απαντάει στις σύγχρονες προκλήσεις του κλάδου.»

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών  SOFTONE: Ο Όμιλος SOFTONE αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα, περιλαμβάνει 6 κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS, Regate, IMPACT και cosmoONE)με περισσότερους από 600 εργαζόμενους και ένα διευρυμένο δίκτυο 600+ συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 75.000 και πλέον πελατών σε 4 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία). Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, ο Όμιλος SOFTONE αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility που οδηγούν το digital transformation των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.softone.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με: 

Άννα Μαυρουδή, Account Manager V+O, +30 2107249000, ama@vando.gr