Ο Όμιλος Olympia προσφέρει 250.000 ευρώ στα Υπουργεία Υγείας, Παιδείας και σε φορείς Στήριξη της κυπριακής κοινωνίας για την αντιμετώπιση του COVID-19

Με αίσθημα ευθύνης, ο Όμιλος Olympia (Public, Westnet, SoftOne) προχωρά σε δωρεά ύψους 250.000 ευρώ συμβάλλοντας στη συλλογική προσπάθεια της κυπριακής κοινωνίας για αντιμετώπιση του COVID-19. Η δωρεά υλοποιείται σε συνεργασία με τα Υπουργεία Παιδείας, Υγείας καθώς και οργανωμένους φορείς.

Συγκεκριμένα η δωρεά περιλαμβάνει: 1300 tablets υψηλών προδιαγραφών προς το Υπουργείο Παιδείας για την ενίσχυση μαθητών, ενώ σημαντικό μέρος της δωρεάς θα δοθεί στο Υπουργείο Υγείας για την ενίσχυση της Μονάδας Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό.

Η παράδοση των 1300 συσκευών tablets στο Υπουργείο Παιδείας θα γίνει από τα Public με σκοπό τη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε μαθητές και μαθήτριες δημοσίων σχολείων της Κύπρου. Οι συσκευές θα διανεμηθούν από το Υπουργείο Παιδείας σε παιδιά Δημοτικών και Γυμνασίων που ανήκουν σε οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων και σήμερα στερούνται πρόσβασης στα προγράμματα τηλεκπαίδευσης του Υπουργείου.

Επιπρόσθετα, ο Όμιλος θα δωρίσει tablets, laptops, εκτυπωτές και άλλες συσκευές σε οικογένειες του Συνδέσμου Συγγενών και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό «Μαζί», της Παγκύπριας Οργάνωσης Γονέων και Φίλων Παιδιών με Εγκεφαλικές και άλλες Παραλύσεις «Αγκαλιά Ελπίδας», καθώς και στο Τμήμα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας Εφήβων με σοβαρές ψυχικές διαταραχές του Μακαρείου Νοσοκομείου.

Ο Όμιλος Olympia, με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό, αποτελεί υπερήφανο μέλος της κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας με έδρα τη Λεμεσό και δραστηριότητα από το 1998. Ο Όμιλος που μεταξύ άλλων έχει βραβευτεί το 2018 ως καλύτερος μακροχρόνιος επενδυτής, ενώνει τις δυνάμεις του με τις αρμόδιες αρχές και τους πολίτες για την ταχύτερη υπέρβαση των συνεπειών της κρίσης. Η κίνηση αυτή αποτελεί ένδειξη ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης πελατών και συνεργατών που τον τιμούν με την προτίμησή τους.

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Olympia: Ο όμιλος εταιρειών Olympia είναι ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό το 1980 και ισχυρή παρουσία σε 10 χώρες. Οι θυγατρικές του εταιρείες απασχολούν πάνω από 8.500 εργαζόμενους σε διαφορετικές επιχειρηματικούς κλάδους όπως το Λιανεμπόριο, οι Τηλεπικοινωνίες, η Βιομηχανία, η Διανομή, η ανάπτυξη Λογισμικού και το Real Estate. H έμπειρη ομάδα management με επιτυχημένη πορεία, η ισχυρή επιχειρηματική κουλτούρα και οι δομές εταιρικής διακυβέρνησης που λειτουργούν σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες επιχειρηματικές πρακτικές, αποτελούν βασικούς παράγοντες που προσδίδουν στον Όμιλο Εταιρειών Olympia ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διαρκή δημιουργία αξίας για τους μετόχους της. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.groupolympia.com/