Ο Όμιλος Louis υποψήφιος στην κατηγορία Τουρισμός – Ψυχαγωγία – Εστίαση στα IN Business Awards 2022


Με ιδιαίτερη χαρά ο Όμιλος Louis γνωστοποιεί ότι βρίσκεται ανάμεσα στις 5 υποψήφιες επιχειρήσεις στην κατηγορία Τουρισμός – Ψυχαγωγία – Εστίαση στα φετινά 15α ΙN Business Awards. Η υποψηφιότητα αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική για τον Όμιλο Louis, γιατί αντανακλά την επιτυχημένη πορεία του Ομίλου τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, αλλά και τη συνετή διαχείριση που τον διατηρεί στην κορυφή.

Με 88 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον νευραλγικό τομέα του τουρισμού, o Όμιλος Louis συνέβαλε τα μέγιστα στις προσπάθειες της χώρας για ένα σύγχρονο, αυθεντικό και ποιοτικό τουριστικό προϊόν, προς όφελος της κυπριακής οικονομίας και κοινωνίας. Το γεγονός ότι επιλέχθηκε από την ειδική επιτροπή αξιολόγησης των βραβείων ανάμεσα στις 5 καλύτερες υποψήφιες επιχειρήσεις μεταξύ πληθώρας υποψηφίων στη συγκεκριμένη κατηγορία, αναδεικνύει τη δεσπόζουσα θέση του Ομίλου στο κυπριακό επιχειρείν.

IN Business Awards 2022 και ψηφοφορία
Για 15η συνεχή χρονιά διεξάγεται ο δημοφιλής θεσμός ΙN Business Awards, που αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις καλές πρακτικές, προϊόντα και υπηρεσίες της κυπριακής επιχειρηματικότητας που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για τα επιτεύγματα τους την τελευταία διετία. Την 1η Ιανουαρίου η ΙΜΗ ανακοίνωσε τους 55 υποψήφιους των IN Business Awards 2022 και ταυτόχρονα ξεκίνησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών στις 11 καθορισμένες κατηγορίες. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Τους υποψηφίους κάθε κατηγορίας επιλέγει κάθε χρόνο ειδική επιτροπή αξιολόγησης, που στελεχώνεται από 30 και πλέον προσωπικότητες οργανισμών και συνδέσμων του επιχειρηματικού και του ευρύτερου κοινωνικοοικονομικού χώρου. Οι βραβευθέντες προκύπτουν από την ψηφοφορία του κοινού και από δεύτερη ψηφοφορία της επιτροπής.

Μπορείτε να ψηφίσετε εδώ https://www.inbawards.com/voting