Ο ΟΚΥπΥ ενισχύεται με διασωστική μοτοσυκλέτα ταχείας ανταπόκρισης προσφορά της Fameline Holding Group


Διασωστική μοτοσυκλέτα ταχείας ανταπόκρισης που μειώνει σημαντικά το χρόνο που χρειάζεται η Υπηρεσία Ασθενοφόρων να ανταποκριθεί σε ένα έκτακτο περιστατικό παρέλαβε από την Fameline Holding Group, o Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ). Συγκεκριμένα, η μοτοσικλέτα με το που θα ληφθεί η πληροφορία για ένα περιστατικό θα ξεκινά προς το σημείο και θα την ακολουθεί ασθενοφόρο. Στις περιπτώσεις που χρειάζεται η άμεση επέμβαση όπως ανακοπή ή πνιγμός θα χρησιμοποιείται ο ενσωματωμένος ειδικός εξοπλισμός μέχρι να φτάσει στο σημείο Ασθενοφόρο με νοσηλευτή και διασώστη. Η μοτοσικλέτα παραδόθηκε σε τελετή που διοργάνωσε η Fameline Holding Group, στις 14 Νοεμβρίου στα κεντρικά της γραφεία στη Λεμεσό.

Αναφερόμενη στη δωρεά, η Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων κ. Ριάνα Κωνσταντίνου ευχαριστώντας την εταιρεία ανέφερε: «Αποκτούμε σήμερα ένα σημαντικό όχημα που θα ενισχύσει τις προσπάθειες των ανθρώπων της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για να σπεύδουν άμεσα όπου υπάρχει ανάγκη για να σώσουν ζωές. Η μοτοσικλέτα μειώνει τον χρόνο ανταπόκρισης μας και με την άφιξή της στο σημείο μαζί με το πλήρωμα θα αντιμετωπίζουν το περιστατικό μέχρι να αφιχθεί και το Ασθενοφόρο».

Σε δηλώσεις της η Chief Commercial Officer της Fameline Holding Group, Στέφανη Μόγκαρμπελ ανέφερε: «Είναι με μεγάλη χαρά που παραδίδουμε σήμερα την διασωστική μοτοσυκλέτα για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ. Ως εταιρεία έχουμε προτεραιότητα την υγεία και την ευεξία του τόπου μας. Όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες διαφόρων περιστατικών στους δρόμους, όπου δεν υπάρχει χώρος να προχωρήσει το Ασθενοφόρο, αυτοκίνητα να κινούνται εντός της λωρίδας των Ασθενοφόρων και άλλα πολλά. Αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι η καθυστέρηση της άφιξη του Ασθενοφόρου και τον ασθενεί να κινδυνεύει. Τα έργα μας και οι προσπάθειες μας στηρίζουν ακράδαντα το βραχίονα λειτουργίας της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων».

«Είμαστε περήφανοι για τις χιλιάδες ζωές που θα σωθούν, για τους δεκάδες μπαμπάδες, μαμάδες και παιδιά», δήλωσε από την πλευρά του ο Chief Operating Officer της Fameline Holding Group, κ. Σεραφίδης Γεώργιος, διαβεβαιώνοντας ότι η Fameline θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στο συνάνθρωπο και τη κοινωνία μας.