Ο «Ντάνος» Γιωργος Αγγελόπουλος κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο

Το πρώτο του βιβλίο κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες ο «Ντάνος», ο Γιώργος Αγγελόπουλος που το ευρύ κοινό γνώρισε από το πρώτο Survivor, στο οποίο ήταν και ο νικητής.

Με ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram ενηεμρώνει τους ακολούθους του πως το βιβλίο θα είναι στη διάθεση του κοινού από τις 28 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την αυτοβιογραφία του, στην οποία αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού του, σημαντικά γεγονότα της ζωής του, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για όσα βίωσε, τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και τα μαθήματα που πήρε στο μέχρι τώρα ταξίδι του.

«Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι’ αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πηγή : toprotothema