Ο ΝΙΝΟ κάνει την «Αγάπη» πράξη με μία συγκινητική πρωτοβουλία


Ο ΝΙΝΟ κάνει την «Αγάπη» πράξη.

Μία συγκινητική πρωτοβουλία πήρε ο ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς.

Ο πάντα δημιουργικός και ανατρεπτικός καλλιτέχνης έγραψε ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Η Αγάπη», το οποίο δημιουργήθηκε μέσα στις ιδιαίτερες περιστάσεις της εποχής λόγω του κορονοϊού.

Ο ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς κάνει την «Αγάπη» πράξη, καθώς όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον θα παραχωρηθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

«Η Αγάπη» γεννήθηκε μέσα σε 28 ώρες και έχει την υπογραφή του ΝΙΝΟ Ξυπολιτά σε όλα τα στάδια της δημιουργίας και της παραγωγής, καθώς ο ίδιος έγραψε τη μουσική και τους στίχους, έπαιξε όλα τα όργανα και έκανε την ενορχήστρωση και τη μίξη, τηρώντας πιστά το «Μένουμε Σπίτι».

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Θέλοντας να μοιραστεί όλη αυτή την «Αγάπη» με τον κόσμο, ο ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς θα δώσει σε συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι, από οποιαδήποτε πηγή και οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Το ίδρυμα στο οποίο θα προσφερθούν τα χρήματα θα ανακοινωθεί προσεχώς, ενώ θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για το ποσό που συγκεντρώνεται.

«Όσα downloads, όσα έσοδα, όσα κλικ, όσα views, όλα όσα θα κάνει αυτό το τραγούδι, από τη στιγμή που θα βγει στην ακουστική αθανασία, δηλαδή για πάντα, τα έσοδά του θα ανήκουν σε ένα ίδρυμα που θα βοηθάει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη», έγραψε ο τραγουδιστής στα social media.

«Αναλυτικότερα θα σας τα πω όταν είναι όλα συγκεντρωμένα και σωστά. Προς το παρόν θα κυκλοφορήσει “Η Αγάπη” από την Panik Records και θα ανήκει για πάντα στον κόσμο. Όλα του τα έσοδα. Για πάντα. Ακόμη και μετά το θάνατό μου».

Πηγή : Hit Channel