Ο Νίκος Μακρόπουλος δίνει την απάντησή του σε όσα ειπώθηκαν για τη συναυλία του στην Κύπρο!

Η απάντηση του τραγουδιστή ήρθε και είναι… “έξω απ’ τα δόντια”.

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με συναυλία που έδωσε ο Νίκος Μακρόπουλοςστην Κύπρο.

Παραλίγο να ακυρωθεί η συναυλία του Νίκου Μακρόπουλου στο Beer Festival, στην Λευκωσία.

Όπως μας πληροφορεί το newsit.gr , σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του dailystarscy.com ο Έλληνας τραγουδιστής καταφθάνοντας στον συναυλιακό χώρο, απαίτησε από τον διοργανωτή πέραν της αμοιβής του επιπλέον 2.000 ευρώ πέραν των αρχικώς συμφωνημένων χρημάτων, θεωρώντας ότι έχει εξαπατηθεί από τους διοργανωτές και αυτό επειδή αντίκρισε περίπου 14.000 άτομα κάτω από την σκηνή, την στιγμή που οι διοργανωτές τον είχαν πείσει να χαμηλώσει τις χρηματικές του απαιτήσεις, καθώς του ανέφεραν ότι δεν περίμεναν περισσότερα από 4.000 άτομα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του εν λόγω ιστότοπου, ο τραγουδιστής τα “στύλωσε” αρνούμενος να ανέβει επί σκηνής σε περίπτωση που δεν του κατέβαλαν το επιπλέον ποσό που ζητούσε, με αποτέλεσμα τα πράγματα να εκτραχυνθούν! Κυριολεκτικά στο παρά ‘1 απεφεύθχη να πέσει ξύλο μεταξύ των δύο πλευρών και κυρίως μεταξύ του μάνατζερ του καλλιτέχνη και του διοργανωτή, ωστόσο με παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων απεφεύχθη η σύγκρουση.

Με τις βρισιές και τις κατηγορίες ωστόσο να συνεχίζονται, εν τέλει ο διοργανωτής μη έχοντας άλλη επιλογή έλαβε την απόφαση να πληρώσει τις επιπλέον 2.000 ευρώ στον καλλιτέχνη, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να καταβάλλει αποζημιώσεις σε τις 14.000 κόσμου που πλήρωσαν για να δουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Νίκου Μακρόπουλου ο λόγος που ζητήθηκαν τα επιπλέον χρήματα ήταν επειδή θεωρήθηκε ως κοροϊδία εκ μέρους των διοργανωτών το ότι όταν έκλεισαν το deal τον είχαν παρακαλέσει να χαμηλώσει την αρχική του αμοιβή του λέγοντας του πως οι παρευρισκόμενοι δεν θα ξεπερνούσαν τις 4.000 άτομα.

Όλα αυτά μέχρι να έρθει η απάντηση από τον ίδιο. Ο Νίκος Μακρόπουλος έσπευσε στα social media για να δημοσιεύσει την δική του πλευρά των πραγμάτων και να δώσει ένα τέλος σε όσες παρεξηγήσεις δημιουργήθηκαν, μάλιστα τόνισε ότι θα κινηθεί και δικαστικά.

nikos-makropoulos

Πηγή: tralala.gr