Ο Νικηφόρος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Είναι Που Νιώθω»


Την ερωτική πλευρά του αποκαλύπτει ο Νικηφόρος.

Ο Νικηφόρος αγγίζει τις πιο ευαίσθητες χορδές με το νέο τραγούδι του με τίτλο «Είναι Που Νιώθω» που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει με καινούργιο single ενώ η τελευταία επιτυχία του «Τα Λέμε Το Βράδυ» συμπληρώνει 16 εβδομάδες παραμονής στο Top 20 του ελληνικού airplay chart της MediaInspector.

Το uptempo «Τα Λέμε Το Βράδυ» διαδέχεται μία ερωτική μπαλάντα που αναδεικνύει σε ικανοποιητικό βαθμό τις φωνητικές δυνατότητες του Νικηφόρου, ενός τραγουδιστή με αξιοσημείωτη καλλιτεχνική αλλά και εμπορική επιτυχία.

Το «Είναι Που Νιώθω» είναι ένα τραγούδι που εκφράζει όλα τα όμορφα συναισθήματα του έρωτα, συναισθήματα κρυφά στα οποία κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί και αποτελούν κεφάλαιο του οργανισμού μας.

«Θέλω τα πάντα να σου χαρίσω και ακόμα φως μου πιο πολλά, κι αν με ρωτήσεις γιατί το κάνω θα σου απαντήσω απλά, είναι που νιώθω…», τραγουδά με χαρακτηριστική ευαισθησία ο Νικηφόρος.

Το single «Είναι Που Νιώθω» μας υπενθυμίζει ότι είναι αδύνατο να αισθανθείς την αγάπη χωρίς να έχεις αντιληφθεί ότι πρέπει να προσφέρεις με ανιδιοτέλεια.

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Κωνσταντίνο Αβραμόπουλο, ο οποίος έβαλε τη σφραγίδα του και στην επιτυχία «Τα Λέμε Το Βράδυ» του Νικηφόρου, ενώ οι στίχοι του «Είναι Που Νιώθω» φέρουν την υπογραφή της Βίκυ Γεροθόδωρου.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Πηγή : hit channel