Ο Nicky Jam μόλις κυκλοφόρησε το mega hit “Miami”


Ένας από τους μεγαλύτερους πρωτοπόρους της urban μουσικής, ο Nicky Jam, παρουσιάζει το νέο του single “Miami“. Το “Miami” κυκλοφορεί μέσω της Panik Records/Sony Music.

Ένα τραγούδι που καθορίζει τα όρια του πειρασμού σε μια μακροχόνια σχέση. Μπορεί ο Nicky Jam να αντισταθεί; Για να το μάθουν, οι fans μπορούν να απολαύσουν το νέο μουσικό βίντεο του Nicky στο YouTube.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι σχέσεις δοκιμάζονται με την παρέμβαση “τρίτων” κα για αυτό μιλάει η νέα επιτυχία του Nicky JamMiami“. Μια κοινή ιστορία ζωής στην οποία ένας άντρας μπαίνει στον πειρασμό να προδώσει την σύντροφό του, με ένα κορίτσι που αντιπροσωπεύει κάτι νέο, διαφορετικό και απαγορευμένο.

Το single έχει παραγωγούς Α-κατηγορίας όπως οι Dj Luian, Mambo Kingz και Neneto. Το επίσημο μουσικό βίντεο του “Miami” είναι μια πρωτοφανή οπτικοακουστική παραγωγή, γεμάτη συναισθήματα και φωτεινά χρώματα, σε σκηνοθεσία του «master» μουσικών βίντεο της urban του Jessy Terrero.

“Νομίζω ότι όλοι οι fans μου θα λατρέψουν αυτό το τραγούδι. Όλα έχουν να κάνουν με πραγματικές εμπειρίες, αυτές που μπορούν πραγματικά να σας συνδέσουν με το κοινό, διότι δυστυχώς, οι χωρισμοί είναι πιο συνηθισμένοι απο τα happy endings”, δήλωσε ο Nicky Jam.

Το βιντεοκλίπ έγινε από την Cinema Giants INC και όπως αναμενόταν, οπτικοποιήθηκε στην πόλη του Μαϊάμι. Ο σκηνοθέτης Jessy Terrero δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τα καλύτερα τοπία της πόλης, όπως πολυτελή μπαλκόνια με θέα στον ωκεανό, μέχρι τους τολμηρούς δρόμους του Μαϊάμι, όπου η νυχτερινή ζωή είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής.

© 2021 Panik Records