Ο Μπάμπης Στόκας συναντά τους Prospectus στο REDΟ ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ «επιστρέφει» το Νοέμβριο για να συναντήσει το συγκρότημα των PROSPECTUS σε μία ακόμη μικρή περιοδεία στις πόλεις του νησιού μας.

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις! Μοναδικός και δημιουργικός. Η δισκογραφία του, και η ιστορική του πορεία τα τελευταία 25 χρόνια τον καθιστούν έναν από τους κορυφαίους.

Η παρουσία του στη σκηνή, η χαρακτηριστική φωνή και η ευαισθησία του στις εκτελέσεις των τραγουδιών, είναι κάτι που καθηλώνει και συμπαρασύρει το κοινό σε ένα άνευ προηγουμένου μουσικό ταξίδι, από την εποχή των θρυλικών Πυξ-Λάξ μέχρι και σήμερα με τα προσωπικά του τραγούδια.

Η σύμπραξη με τους Prospectus (για 2η συνεχόμενη φορά τους τελευταίους μήνες), δεν είναι καθόλου τυχαία. Το συγκρότημα συνεχίζει να κρατάει ψηλά το επίπεδο και η συνεργασία αυτή είναι η απόδειξη του αυτονόητου! Η παράσταση από πολλές απόψεις, μοναδική!

Προκρατήστε λοιπόν έγκαιρα θέση!

Οι τρεις προγραμματισμένες συναυλίες έχουν ως εξής :

Λευκωσία στη Μουσική Σκηνή RED, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, ώρα 21.00 Τηλ 22767711 (Προπώληση στο RED και στο Arabica Coffee House, Στρόβολος)

stokas_prospectus_poster

Λάρνακα στο SAVINO Live, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, ώρα 21.00. Τηλ 99860304.

Λεμεσός στο KINGSTON Town, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, ώρα 22.00. Τηλ 25372777.