«Ο Μονομάχος» Με τον Χρήστο Φερεντίνο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ


Ένας εναντίον Εκατό.

Όλοι θέλουν να βρεθούν στη θέση του.

Πόσο κοστίζει κάθε αντίπαλος;

Ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο: έως 100.000 ευρώ!

Στόχος: να εξοντώσει και τους 100.

Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ο Μονομάχος», με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, έκανε πρεμιέρα χθες στις 19:00 στο ΣΙΓΜΑ και υπόσχεται καθημερινά δυναμικές, γνωστικές μονομαχίες. Σε αυτές τις μονομαχίες τα μόνα «όπλα» που χρειάζονται είναι: το μυαλό, η στρατηγική και η τύχη.

Ένα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι, με εκατομμύρια fans εντός και εκτός τηλεόρασης σε όλο τον κόσμο που βασίζεται στο format “1 vs 100” της εταιρείας Banijay Rights και έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 40 χώρες, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Μήπως είσαι εσύ αυτός που μπορεί να αναμετρηθεί μέχρι τέλους με 100 αντιπάλους σε μια καθημερινή μονομαχία γνώσεων;

1 Μονομάχος, 100 αντίπαλοι, 1 μεγάλο έπαθλο έως 100.000 ευρώ!

Ένας διαγωνιζόμενος παίζει εναντίον 100 αντιπάλων, οι οποίοι αποκαλούνται «The Mob». Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που τίθενται ταυτόχρονα και σε εκείνον αλλά και στους 100.

Αν ο Μονομάχος ή κάποιο μέλος του Mob δώσει λάθος απάντηση, αποκλείεται από το παιχνίδι. Όσα περισσότερα μέλη του Mob αποκλείσει ο Μονομάχος, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζει. Στόχος είναι ο «παίκτης – Μονομάχος» να αποκλείσει κάθε μέλος του «Mob» και να μείνει μοναδικός νικητής, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ ή το μέγιστο ποσό που μπορεί να καταφέρει!

Όταν ο «παίκτης – Μονομάχος» ολοκληρώσει τη διεκδίκησή του απέναντι στο «Mob» εκτοπίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους αντιπάλους, ένας από τους 100 παίρνει τη θέση του και χρίζεται ο επόμενος Μονομάχος.

Είστε έτοιμοι για μία μονομαχία μέχρι τέλους, με έπαθλο που μπορεί να φτάσει τα 100.000 ευρώ;

«Ο Μονομάχος» με τον Χρήστο Φερεντίνο

Δευτέρα – Παρασκευή στις 19:00 στο ΣΙΓΜΑ

Δηλώστε συμμετοχή:

https://monomaxos.skaitv.gr/

     #monomaxos