Ο Μίλτος Πασχαλίδης σε απρόβλεπτα μονοπάτια


Στην αίσθηση της στιγμής θα αφήνεται κάθε εμφάνιση του Μίλτου Πασχαλίδη στο «Σταυρό του Νότου».

Μετά από μια καλοκαιρινή περιοδεία με περισσότερους από 40 σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει για έναν ακόμα χειμώνα στην κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου».

Με παραμύθια, βαριές κουβέντες, ιστορίες για πεφταστέρια και τραγούδια που ζούνε λαθραία, ο Μίλτος Πασχαλίδης στήνει ένα πρόγραμμα λιγότερο ηλεκτρικό και πιο προσωπικό.

Ένα πρόγραμμα με περισσότερα «αδικημένα» τραγούδια από τους 12 προσωπικούς δίσκους του και τις συμμετοχές του σε δίσκους φίλων του, που έχουν λείψει από τις συναυλίες του τα τελευταία χρόνια. Δε θα μπορούσε να απουσιάζει και ο φόρος τιμής στο μεγάλο δάσκαλο Μάνο Ελευθερίου, με ένα εκτενές αφιέρωμα στα σπουδαία τραγούδια του.

Φυσικά, κινητήρια δύναμη θα είναι η αίσθηση της στιγμής, η ατμόσφαιρα της κάθε βραδιάς που θα οδηγεί σε απρόβλεπτα μονοπάτια, με τον ιδιαίτερο πάντα τρόπο του Μίλτου Πασχαλίδη.

Μαζί του ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά, ο Πάρις Περυσινάκης σε λύρα και μαντολίνο, η Νίκη Γρανα σε πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι, ο Δημήτρης Μουτάφης σε μπάσο και τραγούδι και ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα. Την ηχοληψία επιμελούνται ο Πασχάλης Κολέντσης και Δημήτρης Μπαρλαμάς και τους φωτισμούς ο Μανώλης Μπράτσης

Ο Μίλτος Πασχαλίδης θα εμφανίζεται στην κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου» από το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο.

Πηγή : HIT CHANNEL