Ο Michael Bublé ανακαλύπτει το νόημα της αγάπης

Ο Michael Bublé επιστρέφει στη δισκογραφία έχοντας ανακαλύψει το πραγματικό νόημα της αγάπης.

O Michael Bublé, ο τραγουδιστής της αγάπης, επιστρέφει με το όγδοο άλμπουμ του που έχει τίτλο «❤» (Love), μετά από απουσία δύο ετών λόγω μιας μεγάλης περιπέτειας υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του.

O δίσκος περιέχει διασκευές σε κλασικά τραγούδια όπως τα «My Funny Valentine» και «La Vie En Rose», συνεργασίες με νέους super stars όπως ο Charlie Puth στο «Love You Anymore» και προσωπικές στιγμές όπως το» Forever Now», που έγραψε ο ίδιος ο Bublé για τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής του, τα παιδιά του.

«Είχα συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι δε θα γυρνούσα στο τραγούδι. Η μόνη μου έγνοια ήταν η γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Παράλληλα όμως είδα πόση αγάπη και ανθρωπιά υπήρχε εκεί έξω από όλα τα μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάναμε», αναφέρει ο Καναδός καλλιτέχνης.

«Έτσι λοιπόν, καθώς επαναπροσδιόριζα τι ήταν σημαντικό για εμένα, ένιωσα την υποχρέωση να εκφράσω όλα αυτά τα συναισθήματα που με κυρίευαν. Έχω πια πολλές ιστορίες να πω και είναι σε όλα τα τραγούδια αυτού του δίσκου. Είμαι πραγματικά ευλογημένος που έχω τη δυνατότητα να τα μοιράζομαι μαζί σας», συμπληρώνει.

Ο Michael Bublé έχει πραγματοποιήσει πωλήσεις άνω των 60 εκατομμυρίων παγκοσμίως, έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Grammy, έχει διοργανώσει πέντε παγκόσμιες περιοδείες. Πέντε άλμπουμ του έχουν κατακτήσει την κορυφή στον Καναδά και τέσσερα έχουν ανέβει στο Νο. 1 στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το «❤» (Love) κυκλοφορεί από τη Reprise Records / Warner Bros. Records και μπορείτε να το ακούσετε στο ακόλουθο playlist:

Πηγή : HIT CHANNEL